23.07.2022

Team Kiira -kisa taas jälleen kerran huikea menestys!

Virpiniemi Golf järjesti lauantaina 23.7. useiden sponsoreiden kanssa tukitapahtuman, jonka tavoitteena oli auttaa Kiira Riihijärveä mahdollistamaan matkansa kohti maailman huippua. Kiira on saanut ensikosketuksensa golfiin jo yhdeksän vuoden iässä. Hän kuuluu ensimmäisiin, jotka ovat suorittaneet green cardin Virpiniemessä heti kentän avauduttua. Nyt Kiira on pelannut ammattilaisena vuoden ajan Yhdysvalloissa ja Virpiniemi Golf haluaa olla mukana tukemassa Kiiran uraa. Kiiran tavoitteena on ensin menestyä haastajakiertue Epson Tourilla, mikä onkin lähtenyt hienosti käyntiin Kiiran otettua ensimmäisen voittonsa kyseisellä kiertueella. Kiiran päätavoite on nousta parin vuoden sisään pelaamaan – ja pärjäämään – LPGA Tourille.

Päivä alkoi lounaalla, jonka jälkeen Kiiran valmennustiimiin kuuluva David Kearney haastatteli Kiiraa. Haastattelussa Kiira muun muassa kertoi, kuinka Virpiniemeen on aina mukava palata, kun koko yhteisö on tukena. Kiiran valmennustiimi halusi myös muistaa Kiiran ensimmäistä ammattilaisvoittoa Epson Tourilla antamalla hänelle lahjan, johon oli kaiverrettu hänen voittonsa tiedot. Haastattelun jälkeen yleisöllä oli mahdollisuus esittää Kiiralle tai hänen valmennustiimilleen kysymyksiä, jonka jälkeen kilpailu alkoi. Team Kiira -kilpailun pelimuotona oli kahden hengen scramble ja kilpailussa oli mukana 28 joukkuetta. Kilpailun jälkeen oli puolestaan vuorossa ravintola Spoonin valmistama herkullinen BBQ-illallinen.

Kilpailussa palkittiin neljä parasta joukkuetta sekä erikoiskilpailujen voittajat. Tällä kertaa erikoiskilpailuina oli Ruskon Betonin sponsoroima lähimmäs lippua -kilpailu väylällä 15, Santikan sponsoroima lähimmäs lippua väylällä 8, All Stars Cahrity Golfin sponsoroima kahdella lyönnillä lähimmäksi lippua väylällä 16 sekä pisin draivi väylällä 2. Lisäksi väylällä 18 oli voita Kiira lähimmäs lippua -kilpailussa. Kaikki Kiiran voittaneet palkittiin ja lisäksi he pääsivät osallistumaan arvontaan, jossa oli palkintona Pentikin tuotepalkintoja. Tällä kertaa arpaonni suosi Oulun Porakaivot Farmin Simo Mannista ja Severi Määttää.

Kilpailussa neljänneksi sijoittui tuloksella 65 Team Medkit, eli Janne Hietanen ja Satu Virkkunen. Kolmanneksi sijoittui tuloksella 63 Team Silmäasema, Niko Palsola ja Tuukka E. Tieksola. Toiseksi sijoittui samalla tuloksella mutta pienemmällä slopella Silmu Invest, Matias ja Ilkka Moilanen. Tällä kertaa murskavoiton vei Oulun Porakaivot Edustus tuloksella 59 lyöntiä. Upean tuloksen takana olivat Sami Manninen ja Santeri Määttä. Voittaja joukkue pokkasi itselleen huikean palkintoreissun legendaarisella Killeen Castle Golfklubilla Dublinissa, Irlannissa. Onneksi olkoon!

Väylän 15 lähimmäs lippua kilpailun voitti naisista Kreetta Salonpää tuloksella 2,24 metriä ja miehistä Matias Moilanen tuloksella 2,01 metriä. Lähimmäs lippua kahdella lyönnillä -kilpailun voitti Oulun Porakaivot Farmi tuloksella 0,60 m. Väylällä 8 lähimmäksi lippua löi 0,86 metrin päähän Saga Karppinen. Pisimmän draivin väylällä 2 leiskautti naisista Kreetta Salonpää ja miehistä Janne Salpa. Väylällä 18 Kiiran voitti yhteensä 6 pelaajaa. Onnittelut!

Virpiniemi Golf kiittää kaikkia osallistujia ja ravintola Spoonia. Lisäksi iso kiitos kaikille tapahtuman sponsoreille. Onnittelut voittajille ja onnea ja menestystä Kiiralle tuleviin kisoihin!

TULOKSET

Etkö päässyt mukaan Team Kiira -kilpailuun, mutta haluaisit vielä tukea Kiiraa? Ei hätää, sillä voit vielä ostaa klubilta Team Kiira -kannatustuotteita! Myymme tarroja, bägilätkiä / avaimenperiä, tiitä, Peak Performancen vetoketjullisia paitoja sekä mailapyyhkeitä. Tervetuloa ostoksille ja osoittamaan tukesi!

Alla olevassa kuvassa voittajajoukuetta palkintojenjaossa edustanut Santeri Määttä.