0300 870 515 (0,79 € / min + pvm) caddiemaster@virpiniemigolf.fi

Golfkausi on päättymässä ja voidaan todeta, että takana on loistava golfkesä 2018. Olemme onnistuneet tekemään yhdessä ennätyskesän niin kierrosmäärissä kuin jäsenmäärässäkin. Kierroksia kertyi yli 27.000 (v.2017, 23.600) ja jäsenmäärän ollessa nyt lähes 1100.
Junioripuolella kasvua on myös tullut positiivisesti. Kiitos kuuluu siitä mahtavalle ohjaajaporukalle, jotka ovat jaksaneet kannustaa ja valmentaa hyvällä asenteella junioreita koko kauden. Kilpailullinen menestys on ollut junioreilla maan kärkiluokkaa, olemmehan Suomen seurarankingissa sijalla 5.

Myös työyhteisöt ovat löytäneet paikkansa Virpiniemi Golfista. Tyhy-päiviä ja erillisiä golftutustumispäiviä tehtiin kymmeniä kuluneen kauden aikana. Allekirjoittaneella on takana ensimmäinen kausi ja ilokseni voin todeta, että Virpiniemessä elää todellinen golfklubihenki. On ollut ilo seurata iloisia ja onnellisia kasvoja päivästä toiseen. Olemme luoneet Virpiniemi Golfiin ainutlaatuisen golfyhteisön, jonka henkeä ja ilmapiiriä kunnioitetaan myös vieraspelaajien keskuudessa. Virpiniemi Golfin henkilökunta arvostaa ja tekee työtänsä suurella sydämellä. Tämä näkyy palvelun ja kentän laadussa.

Haluan kiittää omalta osaltani kaikkia osakkaita, jäseniä, työntekijöitä ja vieraspelaajia kaudesta 2018! Lisäksi haluan kiittää kaikkia niitä yhteistyökumppaneita ja junioreiden vanhempia jotka ovat olleet mukana tukemassa ja antamassa oman panoksensa Virpiniemi Golfille.

 

Petri Heikkinen
toimitusjohtaja

Jaa somessa!