28.06.2019

GolfLiiga rantautuu jälleen Virpiniemeen heinäkuussa

GOLFLIIGA YLEISESTI

GolfLiiga 2019 on valtakunnallinen, 15 LIIGA-joukkueen kanssa yhteistyössä järjestettävä golfkilpailukiertue. Liigapaikkakunnilla ja valituilla golfkentillä pelattava kiertue sisältää henkilökohtaisen kilpailun ja parikilpailun sekä Viikon Liigakierros -viikkokilpailun.

Karsintakilpailuissa pelataan samanaikaisesti henkilökohtaista kilpailua ja parikilpailua, joten Sinulla on kaksinkertainen mahdollisuus päästä Golfliiga 2019 finaaliin joko henkilökohtaisesta karsintakisasta tai yhdessä peliparisi kanssa parikisan perusteella.

Golfliiga 2019 karsintakisoissa pelataan kahdessa tasoitusryhmässä eli tasoitus alle 15,0 ja Tasoitus 15,1 tai enemmän. Molemmista sarjoista 3 parasta pelaajaa saavat osallistumisoikeuden elo- syyskuun vaihteessa järjestettävään Golfliiga 2019 finaaliin Lappeenrantaan ja Imatralle. Karsintakisassa henkilökohtaisen kisan lisäksi jokainen pelaaja osallistuu myös parikisaan valitun pelikaverin kanssa. Karsintakisan parhaan yhteistuloksen saanut pelipari saa osallistumisoikeuden samaan Golfliiga 2019 finaaliin.

Golfliigan 2019 finaalissa pelataan 5 eri tasoitusryhmässä ja jokaisen tasoitusryhmän voittaja pääsee Team Finland 2019 joukkueeseen, joka lähtee edustamaan Suomen kansainväliseen World Amateur Golfers Championship 2019 finaaliin Malesiaan Borneon saarelle. Golfliiga 2019 finaalissa pelataan lisäksi myös samanaikaisesti parikisaa valitun kisaparin kanssa ja parhaan yhteistuloksen saanut pelipari pääsee myös Team Finland 2019 joukkueeseen edustamaan Suomea World Amateur Golfers Invitational 2019 finaaliin, joka pelataan samanaikaisesti Championship finaalin kanssa lokakuussa Malesiassa Borneon ihanan eksoottisella saarella.

GOLFLIIGA VIRPINIEMESSÄ

Viikon Liigakierros 2019 pelataan osana vuoden Golfliiga 2019 valtakunnallisia tapahtumia, joilla haemme Suomen edustusjoukkueeseen amatööripelaajia World Amateur Golfers Championship ja Invitational kilpailujen kansainvälisiin finaaleihin, jotka järjestetään Malesiassa Borneon saarella lokakuussa 2019.

Viikon Liigakierros 2019 pelataan valituilla golfklubeilla ympäri Suomen 4 viikon kilpailuna 1.7. -31.7.2019 välisenä aikana ja kisapäivät ovat arkisin maanantaista perjantaihin. Pelaaja voi pelata viikon aikana useamman kuin yhden kilpailukierroksen.

 • Pelimuotona on pistebogey, SAT 36.
 • Kisaan voi ilmoittautua kilpailussa mukana olevalle klubille ja pelata oman aikataulun mukaan kisassa mukana olevilla golfkentillä. Jos pelaaja osallistuu Viikon Liigakierokseen muualla kuin omalla klubillaan, niin hän on itse velvollinen ilmoittamaan tuloksensa oman klubinsa caddiemasterille.
 • 4 viikolta 2 parhaan viikon pistebogeytulokset lasketaan pelaajan tulokseksi.
 • Jokaiselta Viikon Liigakierrokseen osallistuvalta klubilta 2 parhaimman yhteistuloksen saanutta pelaajaa saa osallistumisoikeuden Golfliiga 2019 Suomen karsintafinaaliin, joka pelataan 2 päivän kilpailuna 31.8. -1.9.2019 Lappeenrannassa Holiday Club Saimaa Golfissa ja Imatralla Imatra Golfissa.
 • Viikon Liigakieroksen 2019 kisamaksu 6 € /kilpailukierros ja se maksetaan aina kisaan ilmoittautumisen yhteydessä caddiemasterille.
 • Joka viikko palkitaan klubin viikon paras pelaajaa tavarapalkinnoilla.
 • Joka viikko arvotaan ko viikolla kaikilla eri klubeilla osallistuneiden pelaajien kesken arvokas tavarapalkinto.

 

Karsintakilpailu Virpiniemessä 14.8.2019

Karsintakilpailu pelataan samanaikaisesti henkilökohtaisena kilpailuna kahdessa (2) tasoitusryhmässä ja parikilpailuna valitsemasi pelikaverin kanssa. Näin Sinulla on kaksi mahdollisuutta edetä karsintakisasta Golfliiga 2019 Suomen finaaliin. Jos Sinulla ei ole peliparia parikisaan, niin caddiemaster valitsee Sinulle peliparin ennen kisan alkua.

Henkilökohtainen kilpailu

 • Tasoitukset 0 – 15,0 pelimuotona tasoituksellinen lyöntipeli, mutta myös pistebogeytulos otetaan huomioon parikisaa varten

 • Tasoitus 15,1 tai enemmän, pelimuotona on pistebogey. Pelaajat joiden HCP ylittää 25,4 osallistuvat kilpailuun tasoituksella 25,4.

 • Tasoituksesta riippumatta miehet avaavat keltaiselta tiiltä ja naiset punaiselta tiiltä

 • Mahdollisista erikoiskilpailuista järjestävät golfklubit ilmoittavat kisakutsussaan erikseen kotisivuillaan.

 • Molemmista tasoitusryhmistä 3 parasta pelaajaa saavat osallistumisoikeuden Golfliiga 2019 Suomen karsintafinaaliin.

 

Parikilpailu

 • Pelimuotona pistebogey

 • Peliparin molempien pelaajien pistebogeytulokset lasketaan yhteen ja suurimman pistebogeytuloksen saanut pari voittaa parikilpailun.

 • Tasoituksesta riippumatta miehet avaavat keltaiselta tiiltä ja naiset punaiselta tiiltä

 • Mahdollisista erikoiskilpailuista järjestävät golfklubit ilmoittavat kisakutsussaan erikseen kotisivuillaan.

 • Voittajaparin pelaajat saavat osallistumisoikeuden Golfliiga 2019 Suomen karsintafinaaliin.

 • Jos parikisan voittajaparista jompikumpi tai molemmat pääsevät jo henkilökohtaisesta kisasta finaaliin, niin henkilökohtaisen kilpailun tasoitusryhmästä seuraavaksi sijoittunut pelaaja saa myös osallistumisoikeuden finaaliin.

Lisää infoa löydät täältä