0300 870 515 (0,79 € / min + pvm) caddiemaster@virpiniemigolf.fi

Mennyt heinäkuu oli ennätyksellinen holarien suhteen, 3 – 29.7 välisenä aikana tehtiin kaikkiaan yhdeksän hole in onea. Aikaisempien pelikesien ennätykset ovat olleet seitsemässä hio:ssa. Huipentuma oli tietysti viime lauantai, jolloin Volvo Golf Challenge -kisassa tehtiin peräti kaksi hole in onea, tämä on harvinaista oli kyse vaikka minkä tason kilpailusta. Eikä tässä vielä kaikki heinäkuun saavutukset, maanantaina 31.7 teki Heikki Timonen albatrossin Oulu-lehden (3) väylällä, avaus draiverilla ja rautaseiskalla pallo kuppiin. Tämä saavutus on ensimmäinen Virpiniemi Golfin lyhyessä historiassa ja se tehtiin Linnareissut viikkokisassa. Onnea kaikille HIO:n tehneille ja Timosen Heikille albatrossista, joka on vielä vaikeampi saavuttaa kuin hole in one.

Lauantai oli muutenkin hieno päivä, kun Alice Cooper, vanha kunnon maailmankuulu rokkistara kävi pelaamassa Virpiniemen meren puolen puheenjohtajamme Tapio Särkilahden ja headcaddiemaster Sakari Soukan kanssa. Nettisivuiltamme ja Kalevan nettisivuilta löytyy jutut aiheesta. Voisi kai sanoa, että se oli lauantain kolmas holari!

Viime viikkojen hyvät pelikelit ovat pitäneet lähdöt päiväsaikaan täynnä ja kierroksia oli heinäkuun lopuun mennessä n 900 kierrosta viime vuotta enemmän. Pelaajien kentän kunnosta antama palaute on ollut viime aikoina kiitettävää, kiitos siitä.

Jälkien korjaamisesta ja pelinopeudesta oli juttu viime viikolla nettisivuillamme, olemme lisäämässä valvontaa ja pyydänkin tässä vanhoja valvojia ja myöskin uusia asiasta kiinnostuneita ottamaan yhteyttä caddiemasteriin tai palstan pitäjään aiheesta. Valvojan tehtävässä saa uuden näkökulman kentän toimintaan ja samalla mukavan tilaisuuden olla auttamassa ja opastamassa pelaajia.

Kauppalehden 25.7 numerossa oli iso juttu golfosakkeista. Yleensä viime vuosina tähän aiheeseen liittyvät kirjoitukset ovat olleet hyvin negatiivisia ja jopa osakeomistusta halventavia. Toimittaja Harri Vänskän kommentti ja golfliiton uuden toimitusjohtaja Juha Korhosen mielipide osakkeen omistamisesta oli miellyttävää luettavaa, eli aika ei ole ajanut osakeomistuksen ohi ja jos kenttäyhtiön talous on hyvässä kunnossa, on osakkeellakin arvoa. Jos haluaa varmistaa pelaamisen parhaaseen aikaan ja parhailla varausehdoilla on osakkeen omistus ylivoimainen vaihtoehto. Virpiniemi Golfissa osakas voi varata yhdeksän päivän päähän ja lähtöjä voi olla voimassa saman aikaisesti kuusi. Tämän lisäksi osakkaalla on mahdollisuus varata tasatunnit jopa edellisenä päivänä vaikka puhelimella edellisten varausten lisäksi. Kauppalehden juttu alla.

Hyviä kierroksia elokuulle!

Jaa somessa!