0300 870 515 (0,79 € / min + pvm) caddiemaster@virpiniemigolf.fi

Hurrikaani scramble järjestettiin sunnuntaina 7.10 ensimmäisen kerran. Pelimuotona kisassa oli kahden hengen tasoituksellinen lyöntipeli scramble (1/4-tasoituksin siten, että joukkueen slope ei voi kuitenkaan olla suurempi kuin joukkueen paremman pelaajan slope).

Uuden kisan idea oli pelata kenttää, kun se on viritetty vaikeimmilleen. Miehet pelasivat 58-tiiltä ja naiset 51-tiiltä. Kisassa nähtiin haasteellisia lipunpaikkoja, jotka haastoivat pelaajia aivan uudella tavalla.

Sunnuntain aamupakkaset yllättivät ja kisaa jouduttiin siirtämään iltapäivän puolelle, mutta kello yhden aikoihin innokkaat kisailijat pääsivät matkaan. Lähdöt olivat 1. ja 10. tiiltä. Kisasta muotoutui pelaajien keskuudessa todella suosittu ja kisaan osallistui 72 pelaajaa. Odotukset olivat kovat ja positiivinen palaute pelaajilta varmisti, että kisasta tehdään perinne ja se pelataan myös ensi vuonna!

Tämän vuoden voittoon tiukan kisan jälkeen pelasivat Einarit. Joukkueeseen kuuluivat Risto Lindfors (OGK) ja Jani Snellman (OGK), jotka pelasivat tuloksen 69. Voittajat voittivat kiertopalkinnon lisäksi 100 euron lahjakortit Oulun Golfhallille. Toiseksi pelasivat Antti Käyhkö (OGK) ja Antti Leskinen (OGK) joukkueellaan Sorvankylän kyntäjät tuloksella 72. Käyhkö ja Leskinen voittivat 70 euron lahjakortit Virpiniemi Golfin ProShopin Peak Performancen tuotteisiin. Samalle tulokselle suuremmalla slopella pelasivat Ruka66-joukkueen Ritva Välimaa (KuuG) ja Jouko Välimaa (KuuG), jotka voittivat 50 euron lahjakortit klubitalon ProShopin Peak Performancen tuotteisiin.

Erikoiskisoja pelattiin kentän jokaisella par 3 -väylällä. Väylällä 4 lähimmäs lippua löi Peter Erofejeff tuloksella 1,55 metriä. Väylällä 8 lähimmäs lippua löi Teemu Kärki tuloksella 1,31 metriä. Väylällä 15 lähimmäs lippua löi Petri Heikkinen tuloksella 1,44 metriä. Väylällä 18 lähimmäs lippua löi Mika Rajaniemi tuloksella 6,91 metriä.

Onnea voittajille!

Kiitos osallistuneille joukkueille ja tervetuloa mukaan myös ensi vuonna!

 

Jaa somessa!