09.08.2021

Hymyä ja lämpöä Salon Virho Openissa

Virpiniemi oli täynnä lämpöä ja hymyä, kun perinteikäs Salon Virho Open järjestettiin lauantaina 7.8. Kilpailu oli tapansa mukaan täynnä, yhteensä 130 pelaajaa lähtivät elokuiseen aurinkoon nautiskelemaan kisapäivästä. Virhon henkilökunta tarjoilivat kisaajille pientä naposteltavaa ja virkistystä väylillä 4 ja 15. Tunnelma oli jälleen kerran loistava, kiitos siitä Salon Virholle, sekä kaikille kisassa mukana olleille!

Tunnelman lisäksi myös tulostaso oli loistava. Ensimmäiseksi sijoittui Team Kelhä & Tieksola upealla tuloksella 63 (-9). Toisen sijan nappasi Team Keinänen & Teppola tuloksella 64 (-8) ja kolmanneksi kilpailussa tiukasti Pietilä & Puotiniemi tuloksella 65 (-7). Miesten pisimmän draivin löi Juha-Pekka Haataja, naisten pisimmästä draivista palkittiin Sanna Loukkola. Lähimmäs lippua, vain 56 cm päähän löi Jukka Mauranen. Lämpimät onnittelut!

Näet kaikki tulokset täältä.

Alla kisapäivän kuvia kentältä, sekä palkintojenjaosta. Tervetuloa mukaan myös ensi vuonna!