0300 870 515 (0,79 € / min + pvm) caddiemaster@virpiniemigolf.fi

No huonot  tietysti, sillä niillä on yleensä pirullinen ominaisuus hyviin verrattuna. Niillä on kiire! Voitte kokeilla tätä vaikka kotona piirongin laatikkoon unohtuneella lottokupongilla. Ilo jättipotista ei paljonkaan laimene, vaikka se tulee muutaman viikon myöhästyneenä. Huonoilla uutisilla tahtoo yleensä vaikutukset näkyä heti, erityisesti liike-elämässä. Golfissa huonoin uutinen – siis henkilökohtaisesti – on ollut se, että kesän 2016 tavoitteeni murskaantui eilen sunnuntaina. Olin päättänyt, että en pelaa yhtään kierrosta yli 90 lyönnin  koko kesänä. Rimaa hipoen olin selvinnyt tästä unelmasta eiliseen saakka.

Väylä 3, se helvetin esikartano, kolmas lyönti lähdössä 78 metrin päästä lipusta. Veteen ! Tätä ei ole sattunut sitten talvisodan ja en antanut sen musertaa mieltäni. Droppaus ja veteen. Droppaus ja veteen. Tätä jatkui kunnes vihdoin palloni oli kuivalla maalla ja kysyin markkeriltani:- Oletko mukana laskuissa? – Jep. Yksitoista.  Loppuväylä sujui käsikirjoituksen mukaan ja selvitin väylän lopulta 13 lyönnillä. Kesän tavoite oli murskana.  Olen ollut pahalla tuulella jo yli 48 tuntia ja en aio muuttaa henkistä tilaani, ennen kuin jotain ylen positiivista tapahtuu.

Hyvät Uutiset: Kausi 2016 on vasta puolivälissä ! Kenttä on loistavassa kunnossa, putit menevät kuin kiskoilla kohti reikää, väylät moitteettomat ja parkkipaikalla ei ole korviini tullut minkäänlaista kitinää, vikinää tai  vinkunaa. Kolme loistavaa aurinkoviikkoa tekevät näköjään ihmeitä meille jokaiselle. Kun paistaa, on lämmintä ja pelaat golfia, niin murheet unohtuvat.  Tieto siitä, että Jouluaattoon on enää muutama kuukausi, tuntuu kaukaiselta pessimistin päiväunelta ja sellaisena se pysyköön. Joka vuosi tähän aikaan toistan lauseen; ” Klubin mestaruuskisat ovat arvokkain kilpailu, johon tavallinen harrastaja voi osallistua. Se on kunnia-asia, vaikka et kuuluisikaan voittajasuosikkien joukkoon tilastotietojen perusteella. Kannustan siis kaikkia tasoituksesta, kilpailukokemuksesta tai kynnyksen korkeudesta huolimatta osallistumaan. Ruksi mun mustaan vihkoon, ken pois jää !”  Vuodesta toiseen olen asiasta ehdottomasti samaa mieltä.

Kauden päätteeksi on vielä luvassa perinteistä hulluttelua ja hauskanpitoa. Verisen kilpagolfin jälkeen laskettelemme kohti kuulaita syysaamuja Venetsilaisten ja muiden mukavien tapahtumien seurassa. Rohkenen toivoa, että klubitoimikunta ottaisi itseään tiukasti kiinni ja ”kysyisi vapaaehtoisia” (= pakottaisi joukkoirtisanomisen uhalla) esiintuomaan jäsenistössämme piilevät lahjakkuudet ohjelmansuorittajien muodossa.  Päättäjäiset ovat 10. järjestyksessään ja muistelen alkuvuosien hulvatonta menoa, jolloin  klubin esikunta, hallitus, puheenjohtaja, caddiet ja lukuisat jäsenemme tekivät itsestään täysiä tolvanoita estradilla. Vuosien jälkeen kaipaan noita tunnelmia. Kun tiedetään, että evoluutio ei ole 10 vuoden aikana meitä paljon kehittänyt, niin kyllä meistä löytyy kaikenlaista runonlausujaa ja käsilläseisojaa. Olen varma, että yleisö arvostaa sitä enemmän kuin karaokelistoja pöydissä. Tämä ei ole pyyntö.

Salon Virhon bileet olivat vasta alkamassa. Eräs jäsenemme otti pientä ennakkoa tunnelmasta ja halusi pitää minulle puhuttelun ; ” Jarmo, sen minä sinulle sanon, että olet semmoinen elämän kymmenottelija. Vaikka joskus ärsytätkin minua, niin minun on pakko myöntää, että olet sinä sentään mukava mies.”  Tämä piristi mieltäni ja antoi uskoa syksyn peleihin. Tällä teemalla kausi loppuun ja tsemppaan itseni taas iskuun…..

 

Varjot pitenevät ja illan valo okrastuu aikaisemmin. Nautinto kentästä, pelistä ja ystävistä jatkaa kesää pitkään. Pitkääääään.

Varjot pitenevät ja illan valo okrastuu aikaisemmin. Nautinto kentästä, pelistä ja ystävistä jatkaa kesää pitkään. Pitkääääään.

Jaa somessa!