15.06.2021

Ilmoittautuminen IHKU Openiin on nyt auki!

Kauden hauskin kisa on taas täällä!

Pelimuotona on pariscramble. Kaikki pelaavat samassa sarjassa.

Joukkue muodostuu kahdesta pelaajasta. Joukkueen tasoitus on 25 % pelaajien yhteenlasketusta pelitasoituksesta, kuitenkin niin, että parin tasoitus ei voi olla suurempi kuin parin paremman pelaajan pelitasoitus. Kilpailussa annettava max. pelitasoitus on 36.

Joukkueessa molemmat pelaajat lyövät avauksensa tiiltä. Avauksien jälkeen joukkue valitsee pallon, joka jatkolyöntiä ajatellen on parhaassa paikassa. Pallon paikka merkitään. Se pelaaja, jonka pallo on valittu, lyö jatkolyönnin ensin. Sen jälkeen kilpakumppani pudottaa pallonsa mahdollisimman lähelle merkittyä paikkaa, enintään yhden mailan mitan päähän, ei kuitenkaan lähemmäksi lippua, ja suorittaa lyöntinsä. Peli jatkuu samalla tavalla, mutta viheriöllä pallot asetetaan. Esteessä (bunkkeri) kilpakumppanin pallo asetetaan ja asema palautetaan samaksi kuin valitun pallon asema. Vesiesteessä em. droppisääntö.

Molempien joukkueen jäsenten pallo tulee avauksissa valita vähintään kolme kertaa kierroksen aikana. Kilpailun tulos ei vaikuta pelaajien tasoituksiin.

Kilpailu on K18

Ilmoittaudu täällä! Ilmoittautuminen tapahtuu joukkueittain. Huomioithan, että ilmoittamasi joukkuekaverin täytyy käydä hyväksymässä sähköpostiin saapunut kutsu.

Kilpailupäivän aikataulu:

Klo 10:00-12:00 Lounas

Klo 11:00 Kisainfo

Klo 12:00 Yhteislähtö

Klo 17:00 Kilpailun jälkeen palkintojen jako ja saunamahdollisuus

 

Kilpailumaksut (sis. ruokailun):

Osakkaat 30 €

Jäsenet 35 €

Muut 70 € (sis. Green fee)

Osakkailla ja jäsenillä tulee olla voimassa oleva vuokrapelioikeus tai pelilippuja. Vieraspelaajat eivät voi käyttää pelilippuja kilpailuissa.