29.05.2020

Jääkiekkoilijat Aku ja Aatu Räty sekä pesäpalloilija Roope Pöyry vierailivat Virpiniemi Golfissa!

On kaunis toukokuinen perjantai-iltapäivä Virpiniemen golfkentällä. Aurinko paistaa ja urheilijatähdet harjoittelevat green card -koetta varten.
Virpiniemi Golfin kapteeni Irene Seppänen on saanut vieraakseen jääkiekkoilijat Aku ja Aatu Rädyn sekä pesäpalloilija Roope Pöyryn.
Aku ja Aatu pelaavat Oulun Kärpissä ja Roope Oulun Lipossa. Akulla on myös NHL-varaus Arizona Coyotes-joukkueeseen.

Nuoret lupaukset suorittivat alkeiskurssin ja Green Cardin Virpiniemessä. Green card taskussa nuorten hymy on herkässä. ”Mahtava fiilis, mukava päästä pelailemaan”, urheilijat hehkuttavat. Kurssin jälkeen Rädyn veljekset ja Pöyry pääsivät kiertämään Virpiniemi Golfin merellisen takaysin. ”Kaunis kenttä ja mahtavat maisemat”, pojat totesivat kierroksen jälkeen. ”Golf on mukavaa ajanvietettä ystävien kanssa. Pidän erityisesti siitä, että golfissa saa olla luonnon äärellä”, toteaa jääkiekkoilija Aku Räty. ”Pidän myös siitä, että tämä on sen verran haastava laji, että aina löytyy jotain kehitettävää.”
Aatu Räty komppaa veljeään ja lisää, että golf on mukavaa vastapainoa hektiselle ja fyysiselle jääkiekolle. ”Golfympäristö on mukavan seesteinen ja rauhallinen.”

Menestyneet urheilijat kertovat treenaavansa päälajejaan noin 3-5 tuntia päivässä. Golfin pelaamiselle aikaa löytyy vapaapäivänä. Kaikki kokevat, että golf tukee omaa lajia hienosti. Golfin aloittaminenkin on tuntunut suhteellisen helpolta pallopelitaustan ansiosta. ”Rento heilautus löytyy ihan luonnostaan”, nauraa Aku Räty.

Virpiniemi Golfilla on käynnissä kesäkampanja #parastagolfia. Roope Pöyrylle parasta golfia on se, kun pääsee pelaamaan aurinkoisella säällä mukavassa seurassa. Aku Rädyn mielestä parasta golf on silloin, kun rautalyönneissä on sopiva annos itsevarmuutta ja avauslyönnit osuvat väylälle.
Aatu Rädyn parasta golfia on se, kun kierroksen jälkeen saa istua golfklubin terassilla ja nautiskella kesän lämmöstä. Jokainen nauttii vähän eri asioista ja Virpiniemi Golf on mukana mahdollistamassa näitä kaikkia.

Virpiniemi Golf toivottaa tähdet tervetulleeksi hienon lajin pariin!