28.07.2021

Junioreiden joukkue SM-kilpailut OGK:ssa 29.-30.7.

Sankivaarassa pelataan junioreiden joukkue SM-kilpailut 29.-30.7.

Saga Karppinen, Kia Sormunen, Klarissa Salonpää, Vili Soronen ja Severi Määttä edustavat Virpiniemi Golfia SM-kisoissa. Virpiniemen joukkue suoriutui karsinnoissa upeasti sijoittuen oman lohkonsa kakkoseksi. Kisoissa on mukana yhteensä 16 parasta joukkuetta. Joukkueet pelaavat kahden päivän aikana yhteensä kolme kierrosta ja kaikki kierrokset pelataan eri pelimuodoin! Yksi kierros pelataan foursomea, yksi greensomea ja yksi best ballia.

Virpiniemen joukkueen kapteeni, pro J-P Savolampi, kommentoi kisan ennakkotunnelmia näin: ”Rennoin tunnelmin lähdetään kisaamaan. Meillä on kasassa joukkue, joka tietää oman taitotasonsa riittävän ihan mihin tahansa. Viime päivinä ollaan pyritty nostamaan joukkuehenkeä entisestään, sekä toki käyty kenttää ja pelitaktiikkaa tarkasti läpi.” Kentälle lähtee kaksi paria jokaiseen pelimuotoon. Helle ja tulevien päivien mahdolliset ukkoskuurot aiheuttavat omanlaisia haasteita, mutta Savolampi kertoo junnujen lähtevän kisaamaan hyvin levänneinä, skarppeina ja freeseinä. Savolampi nostaa esiin Virpiniemen salaisen aseen: ”Sekaparit ovat mahtava etu näissä pelimuodoissa. Junnuilla on selkeästi kova luotto omaan tekemiseen, sekä peloton asenne”.

Ensimmäiset lähdöt ovat klo 8:00 ja Virpiniemen joukkueet starttaavat klo 10. Nähtävillä siis tasokasta ja mielenkiintoista golfia, kaikki ovat tervetulleita Sankivaaraan paikan päälle seuraamaan ja kannustamaan Virpiniemen junioreita! Mikäli et pääse paikalle, voit tarkastella tuloksia täältä.

Tsemppiä junnuille tuleviin kisapäiviin!