07.07.2021

Junioreilla jälleen hienoja tuloksia kilpailuissa

Tänään Virpiniemen junioreita oli pelaamassa Future Tourilla Rovaniemen Santa Claus golfissa. Tällä kertaa Virpiniemeä edustamassa olivat Saga Karppinen, Aino Pirilä, Rasmus Pietikäinen, Vili Soronen, Iiro Karppinen sekä Matias Markkola.

Pojat elite -sarjassa Vili pelasi hienosti tuloksen 80 lyöntiä ja sijoittui neljänneksi. Tytöt elite -sarjassa Aino Pirilä sijoittui kolmanneksi tuloksella 85 lyöntiä. Saga Karppinen voitti kilpailun mahtavalla tuloksella 78 lyöntiä. Onneksi olkoon Sagalle ja Ainolle!

Rovaniemellä pelattiin eilen myös Future Liigan joukkuekilpailu. Virpiniemen joukkue Karppinen & Karppinen sijoittui toiseksi yhteistuloksella 74 lyöntiä. Upeaa!

Lisäksi Virpiniemen Kia Sormunen on tällä hetkellä edustamassa Suomea Portugalin tyttöjen EM-joukkuekilpailuissa. Kian ensimmäinen kilpailukierros meni upeasti hänen pelatessaan 73 lyötiä. Tänään pelattiin kilpailun toinen kierros ja Kian tulos oli 77 lyöntiä. Hienoa suoritusta Kialta!

Virpiniemi Golf toivottaa onnea ja menestystä junioreille myös tuleviin kilpailuihin!