03.10.2021

Kahden mailan kisa päätti kauden 2021 kilpailut

Kauden viimeinen kilpailu – kahden mailan kisa – on saatu päätökseen. Lämmin kiitos jokaiselle osallistujalle!

Kisaajat saivat valita matkaansa kaksi mailaa, joilla pelaavat koko kierroksen. Valintoina nähtiin hybridiä ja rautaa, rautaa ja putteria, sekä spoonia ja rautaa. Kisaajien mukaan erilainen pelimuoto toi omat haasteensa, kuten myös hauskuutensa peliin.

Syksyisessä säässä kolmanneksi kahdella mailalla itsensä pelasi Jouko Komulainen tuloksella 35 bogeypistettä. Toiseksi sijoittui Ari Pasanen pistein 36. Tämän kauden viimeisen kilpailun voittajaksi kruunattiin Mikko Vanhala upealla tuloksella 44 bogeypistettä. Pisimmän draivin väylällä 14 voitti Sami Papponen ja lähimmäs lippua -kilpailun väylällä 8 voitti Joni Vainio lyöden pallon 1,63 metrin päähän reiästä. Onneksi olkoon! Palkinnot voitte hakea caddiemasterilta.

Lämmin kiitos kaikille kisaajille. On hienoa nähdä, kuinka kilpailuihin osallistutaan rohkeasti, ja myös uusia kasvoja on lähtenyt mukaan. Kilpailut ovat golfin suola, kun pääsee hieman haastamaan itseään ja poistumaan omalta mukavuusalueeltaan. Jatketaan kisailua taas ensi kesänä!