26.06.2020

Kärppä Golf pelattiin perjantaina 26.6.

Vuotuinen Kärppä Golf pelattiin taas tänä kesänä ja loistava keli, sekä hyvä kuntoinen kenttä helli kisaajia. Kilpailuun osallistui 38 kärppälegendaa eri aikakausilta. Kilpailussa pelattiin pistebogey HCP mestaruudesta sekä lisäksi lyöntipeli scratch mestaruudesta. Erikoiskisoina toimi pisin draivi väylällä 14 ja lähimmäs lippua väylällä 18.

Pistebogey kisan voitti Hannes Hyvönen kovalla tuloksella 40 pistettä! Toiseksi sijoittui Veikko Torkkeli tuloksella 38 pitettä ja niukasti kolmanneksi Sakari Palsola 37 pisteellä.  Lyöntipeli mestaruuden vei Sakari Palsola 78 lyönnillä! Toiseksi sijoittui Tarmo Lotvonen tuloksella 80 ja kolmanneksi Jukka Alatalo 81 lyönnillä. Pisimmän draivin väylällä 14 löi Kai Rautio ja lähimmäksi lippua väylällä 18 löi Kalevi Hasi.

Onnittelut kaikille voittajille ja isot kiitokset kärppäläisille osallistumisesta!