06.06.2020

Kauden avajaisia vietettiin aurinkoisessa säässä

Virpiniemi Golfin kilpailukausi avattiin kauden avajaisten merkeissä! Ensimmäiset pelaajat lähtivät pelaamaan kesäiseen säähän kello 9. Aurinko helli kilpailijoita ja kevyt tuuli viilensi tarvittaessa. Kauden avajaiskilpailu pelattiin pariscramblena. Tulostaso oli huikea!

Miesten sarjassa kolmanneksi 45 bogipisteellä sijoittui joukkue Karppinen & Puotiniemi. Toiseksi kilpailussa tuli joukkue PaleFade tuloksella 46 bogipistettä. Voiton vei joukkue Bogitikka uskomattomalla tuloksella 48 bogipistettä. Voittajajoukkueen jäsenten Ilkka Heikkisen ja Rauno Ojakosken mukaan peli oli aivan unelmaa. Onnea!

Myös naisten sarjassa tulostaso oli päätähuimaava. Kauden avajaisten ohessa pelattiin myös naisten kukkamekkokisa. Tuloksella 52 bogipistettä joukkue Hakalax & Kylmänen sijoittuivat kolmanneksi. Toiseksi 54 bogipisteellä pääsi joukkue T-Teams. Ensimmäiselle sijalle itsensä löi joukkue Nags mahtavalla tuloksella, 60 bogipistettä! Pirkko Narraway ja Anne Siira kertoivat, että joukkuepeli toimi sulavasti. ”Aina, kun toinen mokasi, toinen paikkasi. Ja toisinpäin.” Onnittelut!

Kauden avajaisissa palkittiin myös sekä miesten että naisten pisin draivi väylällä 2, sekä lähimmäksi lippua väylällä 18. Naisten pisimmän draivin voitti Jutta Keisu. Pisimmän draivin miesten sarjassa löi Ilkka Heikkinen. Lähimmäksi lippua väylällä 18 pääsi Anne Haapola. Avauslyönti jäi 1,27 metrin päähän reiästä.

Kiitokset kaikille kilpailijoille ja onnittelut voittajille. Palkinnot voi noutaa caddiemasterin tiskiltä. Tästä on hyvä aloittaa kisakausi!