0300 870 515 (0,79 € / min + pvm) caddiemaster@virpiniemigolf.fi

Kauden päättäjäisiä juhlitaan jälleen perinteiseen tapaan Virpiniemi Golfissa! Päättäjäiset järjestetään lauantaina 22.9. ja luvassa on ikimuistoinen päivä golfin ja iltaohjelman merkeissä.

Pelimuotona päättäjäisissä on kolmen hengen joukkuein pelattava Texas Scramble. Kaikki joukkueen pelaajat lyövät avaukset tiiltä. Avauksien jälkeen joukkue valitsee mielestään parhaimmassa paikassa olevan pallon ja merkitsee sen. Pelaaja, jonka pallo valitaan, jättää seuraavan lyönnin välistä. Tämän jälkeen joukkueen muut pelaajat asettavat pallonsa merkitylle paikalle. Lyöntivuorossa olevat pelaajat lyövät vuoroillaan seuraavat lyönnit kuppiin asti. Jokaiselta pelaajalta tulee huomioida vähintään neljä avausta.

Hinnat: osakkaat 30e, pelioikeudenhaltijat 35e ja vieraspelaajat 65e.  Lisäksi jokainen osallistuja tuo noin 15 euron arvoisen palkinnon.

Heti kilpailun jälkeen ruokailu ja palkintojenjako sekä yhteistä illanviettoa livemusiikin parissa!

Sitovat ilmoittautumiset caddiemasterille mieluiten sähköpostitse caddiemaster@virpiniemigolf.fi. Halutessasi voit myös ilmoittautua puhelimitse caddiemasterille 0300 870 515  (0,79€+pvm/min).

Ilmoittautua voit kolmen hengen valmiissa joukkueessa tai yksin tai kaksin. Jos joukkue on vielä vajaa, niin täytämme sen pelikavereilla! Muistathan mainita ilmoittautumisen yhteydessä myös joukkueen nimen! Mukaan mahtuu ensimmäiset 50 joukkuetta, joten ole nopea!

Tervetuloa mukaan!

Kauden päättäjäisetMUOKATTU

 

 

 

Jaa somessa!