19.09.2019

Kauden Päättäjäisiä vietetään 28.9. Esiintymässä koomikko Matti Patronen!

Kauden päättäjäisiä juhlitaan jälleen perinteiseen tapaan Virpiniemi Golfissa! Päättäjäiset järjestetään lauantaina 28.9. ja luvassa on ikimuistoinen päivä golfin ja iltaohjelman merkeissä.

Kilpailu pelataan yhteislähtönä alkaen klo 12. Joukkuepelimuotona on kahden henkilön Best Ball 3/4 tasoituksin, SAT 36. Kumpikin pelaaja pelaa omaa palloa omalla tasoituksellaan. Kultakin reiältä huomioidaan joukkueen tulokseksi parempi nettotulos.

Pelaajat saavat valita miltä tiiltä pelaavat! Oletuksena, mikäli pelaaja ei toisin caddiemasterille ilmoita, miehet pelaavat tiiltä 55 ja naiset tiiltä 48.

Hinnat: osakkaat 30e, pelioikeudenhaltijat 35e ja vieraspelaajat 75e (sis. ruokailu). Lisäksi jokainen osallistuja tuo noin 15 euron arvoisen palkinnon.

Kilpailun jälkeen saunat ovat lämpimänä ja illallispöytä on katettu. Palkintojen jaossa palkitaan myös vuoden golffareita. Päätäjäisiin kisailijoita tulee viihdyttämään stand up-koomikko Matti Patronen! Matti vetää myös kisainfon ennen kentälle siirtymistä n. klo 11:15. Kauden päättäjäiset huipentuu upeaan ilotulitukseen. Tapahtuman teemana on ilo.

Tervetuloa viettämään unohtumaton ilta hyvässä seurassa hienon golfkauden päätteeksi!

Ilmoittautuminen NexGolfissa tai suoraan caddiemasterille viimeistään 26.9. klo 15:00 mennessä.