25.09.2022

Kauden Päättäjäisiä vietettiin auringon paisteessa!

Lauantaina Virpiniemessä vietettiin kauden päättäjäisiä iloisissa ja pirteissä tunnelmissa. Sää osoittautui alkuviikon ennustuksista huolimatta aurinkoiseksi ja lämpimäksi. Lisäksi kisassa oli tänä vuonna mukana ennätysmäärä osallistujia sen ollessa täynnä! Mukana oli 72 joukkuetta ja myös jonotuslistalta löytyi 5 joukkuetta.

Tänä vuonna pelimuotona oli American greensome. Tulostaso kilpailussa oli myös huikea ja kamppailu voitosta tasainen. Kolmanneksi sijoittui Team ehkä onnistuu, Joni Vainio ja Mika Kumpula, tuloksella 45 pistettä. Toiseksi samalla tuloksella tuli Hussoset, eli Anneli Alasalmi-Husso ja Jarmo Husso. Voiton nappasi tänä vuonna Team JuJu, Jukka Haanpää ja Juha Penttilä, 46 pisteellä. Onnittelut voittajille!

Tänä vuonna kisassa oli erityisen paljon erikoiskilpailuja. Väylällä 2 kilpailtiin pisimmästä draivista, jonka naisista löi Aino Pirilä ja miehistä J-P Savolampi. Väylällä 4 oli pisin upotettu putti -kisa, jonka voitti Hannu Rantakallio upealla 8,73 metrisellä upotuksella. Väylällä 6 puolestaan oli lähimmäs keskiviivaa -kisa, jonka voitti Hannele Turunen tarkalla avauksellaan, vain 17 senttimetriä keskiviivasta! Väylällä 9 pelattiin lähimmäs lippua kahdella, jonka voitti Niki Metsävainio tuloksella 36 senttimetriä.

Meren puolella väylällä 11 oli uutuus lähimmäs viinipulloa -kisa, jonka voitti Juha Ekorre tuloksella 1,70 metriä. Väylällä 14 joukkuekisana oli lähimmäs lippua kolmella, jonka voitti Team JuJu (Jukka Haanpää & Juha Penttilä) tuloksella 17 senttimetriä. Väylällä 16 oli lähimmäs rapakkoa -kisa, jonka voitti Mikko Kurttila. Väylällä 18 oli tuttu lähimmäs lippua -kilpailu, jonka voitti Irene Seppänen upealla tuloksella 0,0 metriä – upea holari!

Lisäksi tänä vuonna järjestettiin kaksi arvontaa. Väylällä 8 arvottiin griinin missanneiden kesken Pro Matti Paason tunti ja väylällä 15 oli samanlainen arvonta Pro J-P Savolammen tunnille. Väylän 8 arvonnan voitti Ari Lämsä ja väylän 15 Maritta Marjomaa-Mäkinen. Onneksi olkoon kaikille erikoiskilpailuissa menestyneille!

Kisan jälkeen pelaajat pääsivät nauttimaan saunasta ja lämpimästä ruoasta, jonka jälkeen järjestettiin gaala, jossa palkittiin mm. vuoden golfari. Gaalan jälkeen jaettiin päättäjäisten palkinnot, ja illan kruunasi rempseällä menollaan bändi NochEin.

Virpiniemi Golf haluaa kiittää kaikkia kilpailuun osallistuneita sekä tietysti kaikkia osakkaita, jäseniä, vieraita sekä yhteistyökumppaneita kuluneesta kaudesta. Tehdään ensi kaudesta vähintään yhtä upea!

Kenttää ei kuitenkaan olla vielä sulkemassa, vaan syysgolfista nauttiminen onnistuu vielä. Ensi viikolla pelataan kauden viimeinen kilpailu, kahden mailan kilpailu. Tervetuloa siis vielä nauttimaan syksyn keleistä!

Tulokset

 

Palkitut ja muistetut

Reikäpelimestari:
Severi Määttä

Klubimestari:
Tomi Tanayama

Seuramestari:
J-P Savolampi

Naisten seniorimestari:
Liisa Karhu

Seniorimestari:
Jari Seppänen

Juniorimestari:
Samu Heikkinen

Joukkuemestarit:
Jukka Haanpää & Juha Penttilä

Vuoden juniori:
Samu Heikkinen
Samu on hyvin aktiivisesti osallistunut harjoituksiin ja kilpailuihin.

Vuoden kehittynein juniori:
Rasmus Pietikäinen
Rasmus on viettänyt lukemattomia tunteja harjoitellessa, ja kehitystä on tullut!

Vuoden kilpapelaaja:
Kia Sormunen
Kia voitti kultaa Koskigolfin 21-vuotiaiden SM-kisoissa.

Vuoden työntekijä:
Riikka Kivimäki
Riikka on aktiivinen ja oma-aloitteinen työntekijä, joka ei malta lopettaa työpäivää. Pitkä ura kentänhoitajana näkyy huolellisena työntekemisenä ja tinkimättömänä laatuna.

Vuoden toimistotyöntekijä:
Katariina Narraway
Katariinalla on usein vastaukset kaikkiin asiakkaiden esittämiin kysymyksiin, ja hänen työskentelyään asiakkaiden kanssa on mukava seurata.

Ravintola Spoon, vuoden työntekijä:
Hilmi Oral
Hilmi on äärettömän ystävällinen, avulias sekä sydämellinen. Aina, kun Hilmi on vuorossa, tietää että homma hoituu.

Vuoden junioriohjaajat:
Tero Lähde
Ilkka Heikkinen
Tero on tehnyt merkittävän paljon vapaaehtoistyötä juniorityön hyväksi. Tero on myöskin hyvin tykätty junioreiden keskuudessa.
Ilkka on myös hyvin aktiivinen, ja hänestä näkee, että junioreiden viihtyvyys ja kehittyminen aidosti kiinnostaa ja motivoi häntä.

Vuoden Virpiniemeläinen:
Jari Hyrynkangas
Jari on vuosien ajan kerännyt roskia Virpiniemen alueella ahkerasti, esimerkiksi toissa vuonna hän keräsi jopa 800 litraa!

Vuoden golffari:
Timo Remes
Timo on aktiivinen yhteisömme jäsen. Hän on mukava hyvän hengen luoja, joka pelaa kaikkien kanssa ja osallistuu seuratoimintaan aktiivisesti.

Naistoimikunnan myöntämät fairplay -stipendit:
Tinka Turpeinen
Aleksi Määttä
Siiri Voutilainen
Eeli Krankka
Katariina Narraway
Aino Pirilä
Stipendien myöntämisperusteina on menestys, positiivisuus, tunnollisuus ja reilu peli. Stipendirahat on kerätty Ladyjen pullonkeräyksellä.

Virpiniemi Golf halusi myös muistaa yhteisömme jäseniä esimerkillisestä toiminnasta. Kari Pottonen on kantanut esimerkillistä  vastuuta lyöntijälkien korjaamisesta. Karilla on aina hiekkapussi mukana kierroksella ja hän käyttää sitä ahkerasti. Kari myös korjaa griinillä alastulojälkiä tunnollisesti.

Lisäksi Virpiniemi Golf halusi muistaa Kiira Riihijärveä. Kiira pelaa tällä hetkellä Epson Tourilla ja siirtyminen LPGA-Tourille on hyvin lähellä. Kiira on tällä hetkellä rahalistalla 11. sijalla, ja 10 parasta saa paikan LPGA-Tourille. Hän on nyt kilpailemassa Arkansassa, jossa hän johtaa kahden kierroksen jälkeen tuloksella -9, mahtavaa! Arkansasin kilpailun jälkeen on vielä kaksi jäljellä. On hienoa, että näiltä leveyasteilta noustaan maailman kovimmille kiertueille pelaamaan. Virpiniemellä on ollut kunnia olla seuraamassa ja tukemassa tätä matkaa. Kiiran kukkakimpun oli vastaanottamassa hänen vanhempansa Johanna ja Heikki Riihijärvi.

Suuri kiitos myös Proillemme J-P Savolammelle ja Matti Paasolle, junnuohjaajille, talkoolaisille, sekä kaikille toimikunnille. Kiitos, että olette!