06.05.2020

Kenttä avataan kesäviheriöille lauantaina 9.5. osakkaille ja pelioikeutetuille!

Kausi 2020 starttaa lauantaina 9.5. klo 8 ja osakkeenomistajat, heidän vieraansa sekä pelioikeudenhaltijat pääsevät kiertämään vuoden ensimmäisiä kierroksia!

Toistaiseksi avoinna on Meri (väylät 10-18). Caddiemasterin toimisto palvelee lauantaista alkaen toistaiseksi klo 8-16. NexGolfin ajanvaraus aukeaa torstain aikana, jolloin julkaistaan myös ohjeistus ajanvaraukseen ja poikkeustilanteessa pelaamiseen. Jos haluat pelata 18 väylää, voit tehdä kaksi varausta samalle päivälle. Huomioithan pelatessasi ripeän pelinopeuden ja riittävän aikavälin varausten välille.

Osakkaat ja heidän vieraansa voivat halutessaan hyödyntää osakkaan Green Fee-hinnoittelua. Poikkeuksellisesti puolikkaan Green Feen hinta on 20 € ja kokonaisen kierroksen (18 väylää) 35 €.

Kenttä on tasoituskelpoinen ja auki kesäviheriöille. Toistaiseksi emme vastaanota tuloskortteja. Tasoituskierroksen tuloskortin voi syöttää itse NexGolfissa tai GameBookissa. Väylä 16 pelataan erikoisjärjestelyin johtuen viime vuonna aloitetusta muutostyöstä. Mikäli pallo menee korjattavalle alueelle, pallo siirretään lähimpään vapauttavaan paikkaan rangaistuksetta. Myöhemmin, kun muutostöitä saatetaan loppuun, pelataan väylä hetkellisesti talviviheriölle.

Lämpimästi tervetuloa!