0300 870 515 (0,79 € / min + pvm) caddiemaster@virpiniemigolf.fi

Puoliso huuteli aamulla peräkamarista – ”Ainako se paistaa?”

”Joo, paistaa se tänäänkin mutta onneksi vähän tuulee.”

”No, otatko meille sen seuraavan tasatuntilähdön. Pane kahvit tippumaan.”

Näillä vuorosanoilla on melkeinpä jokainen äitienpäivän jälkeinen vapaapäivä alkanut. Jos tämä on ilmastonmuutosta niin ehkäpä Trumpin kanssa voisi olla samoilla linjoilla ettei tätä tarvitse mahdottoman tehokkaasti rajoittaa. Toki hänellä taitaa olla muutama golfkenttä omistuksessaan, samoin kuin minulla, joten upea pelisää kelpaa aina. Voihan tämä sää olla sattumaakin, mutta hyvälle tuntuu. Alla talven viimeinen muisto äitienpäivän aamulta.

IMG_0076

 

 

 

 

 

 

Muutaman vuoden hengähdystauon jälkeen kapteenin homma maistuu taas mukavalta. On ollut tosi viehättävää tavata kerhomme leidejä peli-iltojen alettua  ja aivan eritisesti tervetuloa uusille pelaajille, toivottavasti nämä peli-illat rohkaisevat osallistumaan kerhomme kaikkeen toimintaan. Tänä kesänä voisimme tutustua golfin joukkuepelimuotoihin sekä mielenkiintoiseen reikäpeliin. Myös lähikenttiin ja -seuroihin on tarkoitus tutustua kesän mittaan erilaisten tapahtumien merkeissä.

Allekirjoittanut aloitti lomailunsa Itä-Suomen golfkiertueella. Pelasin pari kenttää, joita en ollut eläissäni pelannut. Karelia Golf Joensuun liepeillä oli miellyttävä tuttavuus kauniilla näköaloilla. Kertaakaan en lyönyt veteen! Tosin kierroksen jälkeen huomasin, että eihän siellä vesiesteitä ollutkaan, bunkkereita senkin edestä, ne kyllä tulivat tutuiksi. Rantasalmen kenttää suosittelen kesälomaksi, viehättävä 9 reikäinen, ihana palvelu. Kentällä on yksi par 5 ja useampi par 3 ja rento meininki! Kentän kupeessa hempeä Ruusuhovi -hotelli, joka tosin ei ollut käytössä. Mahtava yöpymispaikka löytyi – keskeltä ei mitään –  Järvisydän. Maittava pitopöytä ja tunnelmalliset huoneet. Voin suositella.

IMG_0094IMG_0098

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_0109IMG_0106

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eiköhän tässä kokonainen kelpo golfkesä taas ole edessä!

Terveisin Irene, kapteenska

 

 

 

Jaa somessa!