12.08.2022

Kiira Riihijärven terveiset

Terkkuja Indianasta! 
Olipa mukava käydä taas lähes kolme viikkoa Suomessa ja Oulussa! Kiitos vielä teille kaikille, jotka osallistuitte turnaukseeni, oli mukava nähdä useita teistä kasvotusten! Ja kyllä olikin Virpiniemen kenttä hienossa kunnossa; olipa vaan hyvä harjoitella siellä Epsonin loppupuoliskon kisoja varten! Kävimme muutaman kerran pelaamassa ihan illalla ja sain hienoja videonpätkiä kuvattua Instagramiini (ottakaa seurantaan @kiiraolivia).
Suomesta lensin New Yorkin kautta tänne Indianaan, jossa pelattiin viime viikonloppuna French Lick- turnaus. Kenttä oli todella hieno, sen on suunnitellut Pete Dye, joka on kuulemma todennut, että ”golf ei ole reilu peli ja siksi myöskään kenttien ei kuulu olla reiluja”. Hieno kenttä!
Kisa keskeytettiin useaan otteeseen vaarallisten ukkosmyrskyjen ja sateiden takia. Minäkin pelasin torstaina 16 väylää, perjantaina vain kaksi ja sekä lauantaina että sunnuntaina sitten 27 väylää. Keskittyminen oli aika hankala pitää kasassa, kun herätykset olivat aikaisin ja koko päivän jouduimme odottelemaan, että miten pääsemme pelaamaan. Pääsin karsinnasta läpi ja sijoitus oli jaettu 48. Seuraava kisa on South Bendissä (edelleen Indianassa) ja sitä pääsee seuraamaan tästä https://www.epsontour.com/tournaments/four-winds-invitational/tournament-entries.
Sunnuntaina, kun lähdin edellisestä turnauksesta ajamaan kohti South Bendiä, jouduin pysähtymään kesken matkan. Maalaistielle oli kaatunut puu ja ohi ei päässyt millään. Onneksi paikalla oli jo toinen auto, jonka kuljettaja otti lavalta moottorisahan ja alkoi pätkiä puuta palasiksi. Hetken istuin autossani ja punnitsin, että näyttikö sahaajamies sarjamurhaajalta, vai kunnon kansalaiselta. Ei vaikuttanut vaaralliselta (moottorisahaa toki lukuunottamatta), joten nousin autosta ja tarjosin apuani. Se kelpasi ja siinä sitten nakkelin rungonpätkät hänen lava-autonsa kyytiin. Kun homma oli hoidettu niin pääsin jatkamaan matkaa. Kaikenlaista. 🙂
South Bend kisan jälkeen pääsen käymään viikon verran kotona Tampassa yli kahden kuukauden reissaamisen jälkeen. David tulee Irlannista vetämään treenejä ja suunnittelemme loppukauden peliohjelman. Sitten lennän länsirannikolle Oregoniin kisoihin.
Kiitos taas kaikille, jotka olette tukeneet ja myötäeläneet tätä unelmaani. Pitäkää peukkuja pystyssä!
– Kiira