13.10.2022

Kiira Riihijärven terveiset – pelioikeus LPGA Tourille

Niin se vaan napsahti – pelioikeus LPGA:lle! Takana on tiukka kuukausi: pelasin kolmessa osavaltiossa neljä turnausta, joista viimeinen oli tämä Epson-finaali Daytona Beachilla. Finaalin neljäs tila (tuloksella -19) nosti minut  myös pistelistalla neljänneksi. Olo on kyllä onnellinen ja samalla myös vähän epätodellinen, kun nousu tapahtui heti tulokaskaudella.
LPGA järjesti hienon juhlatilaisuuden heti kisan jälkeen, johon kutsuttiin kaikki 10 sarjanousijaa tukijoukkoineen. Tapahtuman jälkeen ajoimme isän ja äidin kanssa kotiin Tampaan. Oli ihana nukkua omassa sängyssä pitkän reissun jälkeen.
Peli finaalissa sujui koko ajan varmasti ja aika virheettömästi. Kenttä ei ollut erityisen vaikea ja kun selvitin cutin perjantaina, olin aika luottavainen siihen, että pystyn LPGA-kortin itselleni pelaamaan. Isona apuna oli paikalle maanantaina lentänyt Suomen golfmaajoukkueen valmentaja Jussi Pitkänen, joka toimi caddiena minulle koko kisan ajan. Oli myös mukavaa, että isä ja äiti olivat paikalla koko kisan ajan.
Nyt aioin pitää golfista muutaman viikon täystauon. Ensi kauden turnauksia ei ole vielä vahvistettu, mutta todennäköisesti kausi alkaa helmikuun lopulla. 
Laitan teille kisakalenterin tulemaan, kunhan se julkaistaan. Olisi mukavaa, jos pääsisitte johonkin turnaukseen paikan päälle kannustamaan.
Kiitos kaikille tästä kaudesta ja kaikesta siitä tuesta, jota olen teiltä kaikilta saanut! Reissaaminen yksin on rankkaa hommaa ja tuntuu mukavalta, että koti-Suomessa on ihmisiä, jotka elävät hengessä mukana tätä unelmaani.
Terveisin,
Kiira