23.09.2022

Kiira Riihijärven terveiset El Doradosta

Terveisiä El Doradosta, Arkansasin osavaltiosta! 
Kolme viimeistä turnausta jäljellä tätä ensimmäistä Epson-kauttani. Tänä viikonloppuna pelataan täällä Arkansasissa, ensi viikonloppuna Alabamassa ja siitä ajan vuokra-autollani Floridan Daytonaan kauden finaalikilpailuun. Tulospalvelu Epsonille löytyy tästä.
Pelini on kulkenut ihan hyvin, mutta toiveissa on, että saisin puttaukseni vielä huippuvireeseen näihin kolmeen viimeiseen kilpailuun. 
Rankinglistalla olen tällä hetkellä sijaluvulla 11 ja täysi kilpailuoikeus ensi vuoden Epson-tourille on siis jo varma. Samoin on osallistumisoikeus LPGA:n kolmiportaisten karsintojen viimeiseen vaiheeseen; ns. Q School-finaaliin, joka pelataan joulukuun alussa Alabamassa. Molemmat ovat kyllä tosi hienoja juttuja; tavoitteeni ekalle ammattilaiskaudelle on jo varmistettu.
Epsonin rankingin kymmenen parasta nousee suoraan LPGA:lle ja siihenkin on vielä hyvät mahdollisuudet, ainakin jos saan putterista ystävän viimeisiin kisoihin. Viimeistään vuonna 2024 haluan olla pelaamassa samoissa kisoissa maailman parhaiden golfareiden kanssa.
Epson-kausi on ollut tosi tärkeä ammattilaisuuteen totuttelussa. Matkojen ja majoitusten varaaminen, vuokra-autojen valinta ja tuntien yksinäiset ajamiset kisapaikoille ovat kasvattaneet. Nyt alkaa homma sujua jo rutiinilla, mutta alkuun oli kyllä opettelemista.
El Doradon kenttä on mielenkiintoinen – eli haastava. Kaunista on ja älyttömän kuuma, eilenkin 37 astetta. Pitää muistaa huolehtia juomisesta ja syömisestä kierroksen aikana.
David, irlantilainen managerini on ollut mukana caddiena ja valmentajana viime viikosta alkaen. On ollut mukavaa harjoitella kunnolla hänen kanssaan kisojen välipäivinä. Peli on kuosissa ja puttaamista treenattu erityisesti. Nyt vaan kaikki peliin ja peukut pystyyn kotikatsomossa.
Kiitos vielä teille kaiken tämän mahdollistamisesta!
– Kiira Riihijärvi