28.09.2021

Kiira Riihijärven terveiset

24.9.2021

Terkkuja Virpiniemestä!

Tulin pikavisiitille Helsingin USA:n lähetystöön urheilijaviisumin viimeiseen vaiheeseen eli haastatteluun. Valitettavasti juuri kun olin laskeutunut Helsinkiin niin suurlähetystöstä tuli sähköpostia, että kaikki haastatteluajat on peruttu. Valtava pettymyshän se oli, varsinkin kun uudesta ajasta ei ole mitään tietoa ja vähän jännittää, että kuinka paluu Jenkkeihin onnistuu LPGA:n myöntämän väliaikaisen viisumin kanssa..

Lennän nyt perjantaina takaisin ja tarkoitus on osallistua kahteen perättäiseen LPGA:n ns. maanantaikarsintaan New Jerseyssä. Siinä yhden kierroksen perusteella kolme parasta pelaajaa pääsee mukaan itse kilpailuun. Saan hyvää kokemusta ja karsinnat auttavat valmistautumaan lokakuussa pelattavaan kakkosvaiheen ”Qualification Schooliin”, johon selviydyin ykkösvaiheen elokuisesta karsinnasta. Sijoituin siinä kahdeksanneksi ja sillä varmistin pelioikeuden haastajakiertue Symetra Tourille. Tavoitteena on tottakai selvitä kolmosvaiheeseen ja mieluiten saada pelioikeus pääkiertueelle.

Treenit ovat sujuneet hyvin. Aloitin uudella golfklubilla harjoittelun syyskuussa ja puitteet treeniin ovat aivan loistavat! Sieltä löytyy mm. wedge-green, hyvä kuntosali ja rangen treenipalloina on suosikkini Titleist ProV1-pallot.  Klubin nettisivuilta voitte katsoa lisää www.avilagolf.com. Ihmiset ovat tosi mukavia.

Suuri helpotus on myös se, että elokuussa sain opinnot Tampan yliopistossa päätökseen ja minulla on nyt maisterin paperit markkinoinnista ja yrittäjyydestä. Kun koulu on käyty niin voin suunnitella päiväni täysin golfin ympärille ja se on ihan mahtavaa!

Seuraava tärkeä kisa on siis karsintakilpailujen kakkosvaiheen kisa, joka pelataan 20.-25.10 Floridan Plantation Golf-kentällä. Pelasin siellä jo 2019 ja kenttä on aika kiva.

Kiira

Ensimmäinen LPGA-maanantaikarsinta on nyt takana. LPGA-maanantaikarsinnan tulokset näkyvät täältä. Vielä ei paikka pääkisaan auennut, mutta ensi viikolla on seuraava karsinta, jonka jälkeen katse kohti kakkosvaiheen karsinnan (”Qualifying School”) kisaa, joka pelataan 20.-25.10. Floridassa.

Kovasti tsemppiä Kiiralle!