23.03.2023

Kiira Riihijärven unelma käy toteen – kausi LPGA-kiertueella alkaa

Tänään torstaina yksi Kiira Riihijärven unelmista käy toteen, kun hän aloittaa kautensa LPGA-kiertueella. LPGA on naisten ammattilaisten golfkiertue, joka on yksi arvostetuimmista ja seuratuimmista golfkiertueista maailmassa. Torstaina alkava LPGA Drive On Championship pelataan Superstition Mountain Golf & Country Clubilla Arizonassa.

Kiira on vuosien saatossa osoittanut sitkeyttä, sitoutumista ja intohimoa lajia kohtaan. Tuo sitkeys palkittiin viime kaudella, kun hän lunasti LPGA-pelioikeuden sijoittumalla haastajakiertue Epson Tourin rahalistalla neljänneksi. Talven kisatauon jälkeen maaliskuussa 2023 Kiira osallistui haastajakiertueen kilpailuun ja sijoittui toiseksi, mikä loi itseluottamusta tekemiseen. Kiira on kentällä kova tekijä ja osoittanut todellista taitoaan. Korkea työmoraali ja intohimo golfiin ovat olleet selkeästi nähtävissä jo pitkään, ja ne ovat avanneet oven LPGA-kiertueelle kiertueen historiassa neljäntenä suomalaisena.

Samassa kisassa pelaa myös toinen suomalainen, Matilda Castren, joka Golfpisteen haastattelussa kertoo asuvansa kisaviikon Kiiran kanssa yhdessä. Tänään torstaina Kiiran kanssa samassa lähdössä pelaavat Haeji Kang ja Pernilla Lindberg. Lähtöaika on Suomen aikaa klo 21:00. Voit seurata kilpailun tuloksia täältäTelevisiolähetykset tulevat Viaplaylta.

Tsemppiä Kiiralle avauskisaan koko Virpiniemi Golfin puolesta!