0300 870 515 (0,79 € / min + pvm) caddiemaster@virpiniemigolf.fi

Golfin amatöörien MM-joukkuekilpailut alkoivat Irlannissa, Dublinin lähellä Carton Housen kentällä. Virpiniemi Golfin Kiira Riihijärvi on mukana edustamassa Suomen joukkuetta.

Kilpailu on lyöntipelimuotoinen 72 reiän joukkuekilpailu kolmihenkisin joukkuein. Joukkueen tulokseen lasketaan jokaiselta kilpailukierrokselta kaksi parasta henkilökohtaista kierrostulosta.

Keväällä ilmoitettujen valintakriteerien mukaisesti Suomen miesten ja naisten joukkueisiin valittiin yksi pelaaja maailman amatöörirankingin mukaan, yksi pelaaja kansallisen amatöörirankingin mukaan ja yksi pelaaja päävalmentajan harkinnalla.

Suomen naisten joukkueessa on Kiira Riihijärven lisäksi Anna Backman (Kanavagolf Vääksy) ja Elina Saksa (Aura Golf) sekä varalla Emilia Tukiainen (Karelia Golf).

Kilpailun kotisivuilta voit seurata kisan etenemistä: http://www.watc2018.ie

Ensimmäisen päivän jälkeen Suomen joukkue on sijalla 13. Joukkueita kisassa on mukana 57. Kiiran henkilökohtainen tulos oli huikea, sillä hän pelasi kentän par:iin tuloksella 73. Täten hän oli Suomen joukkueen paras pelaaja ja ylsi jaetulle sijalle 20 kun kisassa on yhteensä 170 pelaajaa.

Kisa jatkuu tänään iltapäivällä, tsemppiä Kiira!

 

Jaa somessa!