06.12.2021

Kiira Riihijärvi onnistui ja pääsi jatkoviikolle LPGA-karsintojen finaalissa!

Kiira Riihijärvi onnistui ja pelasi itsensä jatkoviikolle LPGA-karsintojen finaalissa, lämpimät onnittelut! Pelit jatkuvat jaetulta sijaluvulta 29 ja tuloksesta -5.

Maanantaina Kiira ja Heikki ajavat 300 kilometriä Dothamiin, jossa tiistai ja keskiviikko päästään harjoitusierroksille, ja torstaista sunnuntaihin pelataan Highland Oaks Golf Coursella.

Täyden kortin LPGA- kiertueelle saa neljän kierroksen jälkeen 45 pelaajaa. Finaaliviikolle pääsi mukaan myös Suomen toinen edustaja Sanna Nuutinen, joten Suomella oli 100% onnistuminen ensimmäisen viikon jälkeen.

Kahteen viimeiseen kierrokseensa Kiira ei ole ollut täysin tyytyväinen, mutta peruspelikin onneksi riitti jatkopaikkaan. Griinit ovat todella nopeita ja Kiira kertoi, että puttipeli tulee ratkaisemaan sijoitukset. Aamut ovat Alabamassa olleet vähän viileitä ja eilenkin lähtöjä viivästytettiin puoli tuntia sumun takia. Päivät taas ovat olleet hyvin helteisiä.

Isä Heikkikin on pärjännyt caddien roolissa oikein hyvin: on osannut olla hiljaa, ei ole päästänyt kärryjä karkuun, eikä siis ole saanut Kiiralta (vielä) yhtään huomautusta toiminnastaan.

Torstaista alkaen voitte taas seurata ajantasaista tulosseurantaa samasta osoitteesta täältä.

Kiitos, että olette tukemassa tätä jännittävää matkaa, peukut pystyyn jatkokierroksille!