28.05.2019

Linnareissut Viikkokisa

Linnareissujen viikkokisa tulee taas! Osallistu ja voita golfmatka Tunisiaan. Tänä vuonna viikkokisaa pelataan maanantaisin ja tiistaisin.

Kaikille avoin PB HCP viikkokisa, joka pelataan aina maanantaista tiistaihin 3.6. alkaen (15 viikkokisaa). Rankingin lopputulokseen lasketaan 8 parhaan kierroksen tulos jokaiselta pelaajalta. Finaali on su 15.9., johon pääsee 15 eniten pisteitä kerännyttä kilpailijaa + samalla pistemäärällä olevat pelaajat.

Sarja: yleinen, HCP max 40.

Tii: 48 naisille ja miehille!

Lähtöajat: vapaasti valittavana aikana maanantaina tai tiistaina (merkitsijä pakollinen). Voit halutessasi pelata useamman viikkokisakierroksen, jolloin paras tulos jää voimaan. Ilmoittaudu caddiemasterille ennen kierrokselle lähtöä.

Kisamaksu: 10e / kierros.

Palkinnot: viikkokisassa kaksi parasta palkitaan ja finaalissa 3 parasta palkitaan. Finaalin pääpalkinto on Linnareissujen matka Tunisiaan (arvo 1270e) 18.10.-25.10.2019. Viikkokisoissa myös paras scratch palkitaan! Huomioithan, että golfkisoista voitetut palkinnot ovat veronalaista tuloa ja niistä ilmoitetaan verottajalle.