28.08.2020

Loistoa Mercedes Trophyssa

Torstaina 27.8. pelattiin upea ja laadukkaasti järjestetty Mercedes Trophy. Kiiltävät autot, kupliva shampanja ja liehuvat liput rantautuivat aurinkoiseen Virpiniemeen. Mercedes Trophyn kutsuvieraat ja heidän avecinsa saapuivat Virpiniemeen herkulliselle aamiaiselle heti aamulla seitsemän jälkeen. Järjestäjän tervehdyksen ja kisainfon jälkeen kilpailu starttasi yhteislähtönä kello 10.

Kentällä pelaajia hemmoteltiin useammilla väylillä. Väylällä 13 grilli oli kuumana ja tarjolla oli lihaisaa makkaraa kera täyteläisen punaviinin. Väylällä 18 kisaajille tarjoiltiin kuohuvaa. Erikoiskilpailujakin riitti viidellä eri väylällä. Oulu All Stars Charity Golf isännöi väylän 6 lähimmäs lippua kahdella -kilpailua. Voittajaksi hienolla tuloksella, 45cm, selvisi Juha Linnaluoto. Väylän 8 lähimmäs lippua -kilpailua isännöi Naisten Pankki. Naisten pankki keräsi hyväntekeväisyyteen samalla 720 euroa. Lähimmäksi lippua 41 senttimetrillä pääsi Eero Kallio. Väylällä 13 järjestettiin Pereladan toimesta lähimmäs lippua kahdella -kilpailu. Tämän erikoiskilpailun tuloksella 3,22 metriä voitti Martti Lakovaara. Väylällä 15 lähimmäs lippua -kilpailua isännöi The 59 Fund by Mikko Korhonen, ja tällä väylällä Toivo Latvakoski vei voiton lyöden pallon 86cm päähän reiästä. Väylällä 18 Mercedes-Benz järjesti Hole In One -kilpailun, missä palkintona oli uusi Mercedes-Benz. Tätä kisaa kukaan ei voittanut, mutta lähimmäs lippua pääsi Antti Tarvainen tuloksella 1,51m.

Kilpailun jälkeen pelaajat pääsivät syömään maittavan illallisen. Tarjolla oli maalaislohkoperunoita ja revittyä härkää punaviinikastikkeessa. Ruokailun jälkeen seurasi palkintojenjako. Mercedes Trophyssa kisattiin kahdessa eri sarjassa – kutsuvieraissa sekä friendsissä. Kutsuvierassarjasta 15 parasta ja Friends-sarjasta 5 sai palkintojen lisäksi osallistumisoikeuden Linna Golfissa järjestettävään finaaliin. Voit katsoa tulokset täältä.

Kiitos Mercedes-Benzille mahtavan kisan järjestämisestä, kiitos osallistujille, ja lämpimästi tervetuloa uudelleen myös ensi vuonna!