06.03.2021

Makujen Paljetista Virpiniemi Golfin uusi klubiravintola – Tutustu uuteen ravintoloitsijaan!

Tulevalla kaudella nähdään muutoksia ravintolan puolella, kun klubiravintoloitsijan kenkiin astuu uusi yrittäjä! Virpiniemi Golf on allekirjoittanut sopimuksen ravintolapalvelujen tuottamisesta oululaisen Makujen Paljetti-yrityksen ja yrittäjä Kati Raution kanssa. Rautio joukkoineen tulee jatkossa vastaamaan Virpiniemi Golfin klubiravintolan tarjonnasta ja palvelusta.

”Kun huomasin, että Virpiniemi Golf etsii uutta ravintolayrittäjää vastaamaan golfklubin ravintolapalveluista, innostuin ajatuksesta heti”, kertoo Rautio.

Rautiolla on tällä hetkellä kaksi lounasravintolaa, pääpaikkana toimii ravintola Limingantullissa ja toinen toimipiste on marraskuussa avattu ravintola Heinäpäässä. Makujen Paljetti tarjoaa myös catering palveluja. Virpiniemi Golfin klubiravintola on siis yrityksen kolmas ravintola, joka on aivan erilainen kuin kaksi muuta. Rautiolla on vankka, yli kahdenkymmenen vuoden kokemus ravintola-alalta.

”Suurella innolla odotan, että pääsen pyörittämään erilaista ravintolaa Virpiniemeen. Golf on minulle uusi tuttavuus lajina, mutta odotan kovasti, että pääsen tutustumaan golffareihin ja muuhun asiakaskuntaan”, Rautio iloitsee.

 

LAATU ON YKKÖNEN

Rautiolla on kokemuksen myötä selkeä visio ravintolapavelujen tuottamisesta. Makujen Paljetissa panostetaan ruoan laatuun ja sen tuleekin olla maistuvaa sekä myös terveellistä. Ruoan puhtauteen kiinnitetään myös erityistä huomiota.

”Laatu on ykkönen. Kaikki ruoka meillä on myös puhdasta ja esimerkiksi kaikki salaatit pilkotaan itse tuoreeltaan. Ravintoloitsijana vastaan itse täysin ruoanlaitosta ja aion vastata jatkossakin. Tarkoituksena on tehdä ruoka valmiiksi Kempeleentiellä ja siirtyä sitten Virpiniemeen. Näin ollen tavoitteenani on olla itse mahdollisimman paljon paikan päällä klubiravintolassa muun henkilökunnan hoitaessa toiset toimipisteet” hän kertoo.

 

KOTITEKOISTA PULLAA JA LEIPÄÄ ON AINA TARJOLLA

Sen lisäksi, että ruoka on itse tehtyä ja laadukasta, pyrkii Rautio joukkoineen tekemään itse mahdollisimman paljon myös muita tuotteita tarjolle. Rautio kuulosteleekin mieluusti mitä toiveita asiakaskunnalla on ravintolan tarjonnan suhteen.

”Meiltä löytyy joka päivä lämpöset itse leivotut rieskat ja sämpylät. Lisäksi tarjolla on päivittäin tuoretta kotitekoista pullaa. Tavoitteena on tehdä mahdollisimman paljon itse, taikinaa myöten. Kuuntelemme, mitä asiakaskunta toivoo ja pyrimme muokkaamaan tarjontaa sen perusteella” kuvailee Rautio.

 

TULEVAAN KAUTEEN VALMISTAUTUMINEN PITÄÄ KIIREISENÄ

Maaliskuulle siirryttäessä valon määrä on lisääntynyt ja kevätaurinko näyttäytyy päivisin yhä enemmän. Kovaa vauhtia siis mennään kohti alkavaa golfkautta ja paljon on vielä tehtävää. Uuden ravintolan avaaminen pitää myös ravintoloitsijan kiireisenä kevään aikana.

”Kovasti on hommaa vielä pariksi kuukaudeksi, että saadaan kaikki valmiiksi ja ravintola sekä klubitalo avattua. Odotan innolla tulevaa kesää ja uusiin ihmisiin tutustumista!” Rautio kertoo.

Toivotetaan Kati joukkoineen lämpimästi tervetulleeksi Virpiniemi Golfiin!