27.06.2021

Midnight Sun Open pelattiin upein tuloksin!

Perinteinen Midnight Sun Open pelattiin eilen Juhannuspäivänä. Pelimuotona oli best ball -parikilpailu, jossa molemmat joukkueen jäsenet pelasivat omaa peliä ja joukkueen tulokseksi valittiin aina parempi reikäkohtainen tulos. Pelaajat saivat nauttia useamman tunnin kierroksesta lämpimässä säässä auringon paisteessa. Kilpailussa palkittiin yleisen sarjan pistebogey HCP tulos sekä pisin draivi ja lähimmäs lippua.

Kilpailussa kolmanneksi sijoittui Team Alaruikka & Paaso tuloksella 39 bogeypistettä. Joukkueessa pelasivat Heli Alaruikka ja Matti Paaso. Toiseksi sijoittui Rautaraktori, Santeri Määttä ja Severi Määttä, tuloksella 41 pistettä. Tänä vuonna voiton vei upealla 42 pisteellä TreeStars eli Toni Kiventerä ja Arto Pohjola. Onnittelut voittajille!

Pisimmän avauksen väylällä 2 löi Ari Koivuniemi. Väylällä 15 oli lähimmäs lippua -erikoiskilpailu, jonka voitti Petri Itälahti tuloksella 2,19 m. Onnittelut!

Kilpailun jälkeen kilpailijat pääsivät herkuttelemaan, kun ravintola Spoon oli valmistanut herkullisen Juhannusillallisen.

Kiitos kaikille osallistujille sekä ravintola Spoonille ja vielä kerran onnittelut voittajille!