26.06.2022

Midnight Sun Open

Perinteinen Midnight Sun Open pelattiin eilen Juhannuspäivänä. Pelimuotona aurinkoisessa kisapäivässä toimi kahden henkilön scramble 25% tasoituksin. Kilpailussa palkittiin kärkikolmikko sekä pisin draivi ja lähimmäs lippua.

Kilpailussa kolmanneksi sijoittui Entiset Mestarit, Antti Ruottinen ja Sami Kauppinen, tuloksella -7. Toiseksi sijoittui JuMi, Juha Valkama ja Minna Kallio-Valkama tuloksella -9. Tänä vuonna voiton vei Rasvaton Maito, johon kuuluivat Santeri Määttä ja Oskari Kyllönen huikealla -10 tuloksella. Onnittelut voittajille!

Pisimmän avauksen väylällä 7 löi miehistä Joonas Lind ja naisista Katariina Narraway. Väylällä 15 oli lähimmäs lippua -erikoiskilpailu, jonka voitti Severi Määttä tuloksella 2 metriä. Onnittelut!

Kilpailun jälkeen kilpailijat pääsivät herkuttelemaan, kun ravintola Spoon oli valmistanut herkullisen grillimenun.

Kiitos kaikille osallistujille sekä ravintola Spoonille ja vielä kerran onnittelut voittajille!