15.08.2021

Miesten ja naisten sarjojen seuramestarit saatiin kruunattua! – Seuranmestaruuskilpailut

Sunnuntaina aamulla pyörähti käyntiin tämän kauden viimeinen mestispäivä, johon lähdettiin molemmissa sarjoissa kutkuttavista asemista. Keli oli lauantaihin verrattuna vakaampi ja keskeytyksiä sään vuoksi ei onneksi tullut.

Viimeisellä kierroksella miesten A-sarjan voitosta käytiin tiukkaa taistelua loppuun asti. Niko Anttiroiko säilytti kuitenkin johtonsa läpi koko kisan viimeisen kierroksen tuloksella 75 lyöntiä (+3) ja koko kisan kovalla yhteistuloksella 218 (+2). Mestaruus oli Nikolle ensimmäinen täällä Virpiniemessä. J-P Savolampi taisteli itsensä toiseksi kovalla viimeisen kierroksen kirillä tuloksella 71 lyöntiä (-1) ja yhteistuloksella 220 (+4), jääden lopulta voittajasta vain kaksi lyöntiä. Saku Hartikainen pelasi itsensä hienosti kolmanneksi tuloksella 77 lyöntiä (+5) ja yhteistuloksella 225 (+9).

Kuten miesten sarjassa, myös naisten sarjan mestaruudesta käytiin tiukkaa vääntöä. Voiton vei lopulta yhden lyönnin turvin Kia Sormunen kirittyään kolmannelta sijalta muista ohi viimeisen päivän tuloksella 79 lyöntiä (+7) ja yhteistuloksella 161 (+17). Naisten sarjan mestaruus oli Kialle jo hänen kolmas Virpiniemessä! Toiseksi tuli vain yhden lyönnin perässä Aino Pirilä viimeisen päivän tuloksella 84 lyöntiä (+12) ja yhteistuloksella 162 (+18). Kolmanneksi sijoittui Saga Karppinen viimeisen kierroksen tuloksella 87 lyöntiä (+15) ja yhteistuloksella 165 (+21).

Oli mukavaa nähdä molempien sarjojen kärkikahinoissa uusia ja nuoria nimiä. Se tietää vain hyvää jatkoa ajatellen!

Tästä nähtävissä miesten A-sarjan tulokset ja naisten sarjan tulokset näkyvissä tästä.

Kiitokset kaikille osallistujille hienosta mestisviikonlopusta ja onnea voittajille!