29.04.2021

Nappulagolf siirtyy ulkoharjoitteluun 16.5. – Katso kevään aikataulut!

Kevään edetessä myös Nappulagolf siirtyy ulkotiloihin! Sunnuntaina 2.5. vietetäänkin hallikauden päättäjäisiä ja jo 16.5. pidetään ensimmäiset ulkoharjoitukset rangella. Huomioithan, että äitienpäivänä ei ole harjoituksia. Alla löydät Nappulagolfin kevään aikataulun:

2.5. Viimeiset hallitreenit / hallikauden päättäjäiset

9.5. Äitienpäivä / EI HARJOITUKSIA
16.5. Ensimmäiset ulkoharkat rangella
23.5. Junnukauden avajaiset / Koko Suomi golfaa – junnugolfin teemapäivä

Nappulagolf on 5-17-vuotiaille junioreille suunnattu harrasteryhmä, joka kokoontuu sunnuntaisin klo 17-18. Kesäaikana harjoitukset pidetään Virpiniemi Golfin rangella ja talvella kokoontumispaikkana toimii Oulun Golfhalli. Treeneissä saat ohjattua opetusta golfiin Virpiniemi Golfin ohjaajilta.

Osallistuminen on maksutonta kaikille ViGC:n juniorijäsenille. Voit tulla tutustumaan toimintaan maksutta kolme kertaa ennen kuin päätät liittyä jäseneksi.

Jäsenmaksu on 60 € / kausi ja se sisältää Suomen Golfliiton vakuutukset. Voit tutustua vakuutukseen täällä. Virpiniemi Golfin jäsenyys tarjoaa myös lukuisia muita etuja! Juniorijäsenyys antaa rajoittamattoman pelioikeuden alle 12-vuotiaille. Jäsenyydellä saat myös rajattoman käytön par 3 -kentälle koko kauden ajaksi.