0300 870 515 (0,79 € / min + pvm) caddiemaster@virpiniemigolf.fi

Ja ei aivan syyttä, sillä Virpiniemen kenttä on käsittämättömän hienossa kunnossa. Oulun alueen kentät ovat olleet jotenkin golfjumalattarien suosiossa talven aikana ja niinpä olemme saaneet nauttia poikkeuksellisesta golfkesästä.

 

 

Juhannus kului perinteisesti scramble-kisoissa. Annelin kanssa olimme aattona kuusi tuntia sateessa Katinkullassa ja juhannuspäivänä omien joukossa kotikentällä. Näitä kahta kisaa yhdisti sade ja tuuli, mutta niitä erotti se, että Katinkullassa ei ollut minkäänlaista yhteisöllisyyttä ennen kisaa, sen aikana tai sen jälkeen. Omakehu haisee siis näiltäkin osin.

 

 

Kapteenin kesä on ollut rauhallinen. Ei kitinää, ei vikinää eikä vinkunaa. Yhteen vaaratilanteeseen jouduin puuttumaan isällisen tiukasti. Se käsiteltiin osapuolten kesken kaikkien crisis management – oppien mukaisesti. Myöskin henkilökunta kerättiin kasaan ja käytiin vielä kerran läpi oikeudet ja velvollisuudet niin pelaajien kuin kentällä työskentelevien kesken. Valvojana otin sellaisen 10 tunnin rupeaman ja minulla on hyviä ja huonoja uutisia. Vain kahdelta pelaajalta puuttui griinihaarukka. ( Rouvalla ei ollut taskuja housuissa, mutta neuvottelun jälkeen aviomies lupasi olla taskuna. Kaikki hyvin). Silti on jotenkin käsittämätöntä, että jokaisella viheriöllä löydän helposti kolme alastulojälkeä oman palloni lähettyviltä. Kaikki pelaajat kuulemma korjaavat yli oman kiintiönsä ja silti illalla viheriö näyttää pommituskartalta. Kummallista.

 

Hussokuva3

 

Heinäkuu on lomakuukausi ja kenttä on täynnä päivästä toiseen. Elokuussa alkaa sitten tiukka kilpailukuukausi, joten taidan nauttia perhe- ja ystävägolfista ennen kilpailumoodin asetuksien säätämistä. Suosittelen sinullekin. Eikä yhtään mautonta lohkaisua siitä, että päivä lyhenee vauhdilla ja joulukinkut ovat ennakkotilauksessa.

Jaa somessa!