0300 870 515 (0,79 € / min + pvm) caddiemaster@virpiniemigolf.fi

Muistellaanpa hetki samaa ajankohtaa 2017 kesällä. Äitienpäivänä minulla oli pipo päässä, goretexit yllä ja koiranulkoilutukseen ei ollut vapaaehtoisia – eivät edes koiramme. Kesäkuun 8. Päivä Kellonsuoralla auton mittari näytti -4 astetta. Vaan miten on nyt?

Jumalainen aurinko, viheriöt kuin mestisten alla ja pysäköintialueella ihmiset kuljeksivat hämmentyneenä – onko tämä liian hyvää ollakseen totta?

Jampen Blogi 2

Jokainen kauden alkuun valmistautuva käy läpi samoja rutiineja. Bägin sisältö tarkistetaan ja muumioituneet banaanit löytyvät yllätyksenä jostain sivutaskusta. Minullekin löytyi yllätyksenä golfkengät, joita en muistanut olevan olemassakaan. Käyttämättömät. Varmuuden vuoksi tarkistin bägin suojapussin – toiset kengät – käyttämättömät! Pitäääkö olla huolissaan? Annelilla on asiasta oma vahva mielipiteensä.

Toukokuu ei ole lähelläkään loppua, helteet jatkuvat ja aurinko hemmottelee meitä päivittäin. On tärkeää ymmärtää, että tämä on aidosti tilastollinen ihme…vuosi 2019 ei välttämättä aukene meille yhtä auvoisena. Lohduttomiakin kesän alkuja on nähty ja tullaan näkemään. On siis välttämätöntä nauttia häpeämättömästi, pitää kaikenlainen kitinä ja vikinä pois mielestä, pelistä ja keskinäisistä suhteistamme.

Lopuksi muistutan taas niistä kolmesta tosiasiasta, jotka eivät KOSKAAN toteudu golfkentällä

  • lyöntijäljet korjataan
  • alastulojäljet korjataan
  • pelataan ripeää ready-golfia

Tämän sanottuani toivon olevani väärässä, mutta epäillä sopii.

Ensimmäisten kierrosten aikana tungen itseni neljänneksi pelaajaksi tuttujen jäsenten lähtöön. Hurtti huumori ja aito kannustaminen seuraavat hyviä suorituksia kun aihetta oli. Kolmen tunnin jälkeen huumori muuttuu hieman roisimmaksi ( oltiin väylällä 12) ja taisin sanoakin, että lajia tai ystävyyttämme oivaltamaton ulkopuolinen voisi järkyttyä kielenkäytöstämme. Väylän 13. avauksessa osun niin venttiiliin, kesän ylivoimaisesti paras draivi surisee hempeänä drawna kauas horisonttiin. Lyöntivuoroaan odottava Raimo ( nimi ehkä muutettu henkilön suojelemiseksi) huudahtaa: ” Onneksi mulla on tiukat paikat, muuten olisi tullut paskat housuun. Mikä lyönti!” . Ehkä kauneinta, mitä koskaan on sanottu pelaamisestani.

Jampen Blogi 1

Jarmo J Husso

Jaa somessa!