0300 870 515 (0,79 € / min + pvm) caddiemaster@virpiniemigolf.fi

Kesän 2019 aloittelijapaketit!

Uuden pelaajan aloituspaketit ovat entistäkin edullisempia tänä kesänä. Aloittavilla pelaajilla on mahdollisuus hyödyntää tämä helppo ja edullinen tarjous, joka sisältää Green Card -kurssin Pro Tommi Linnan johdolla, jäsenmaksun Virpiniemi Golfiin sekä pelimahdollisuuden Virpiniemen kauniilla kentällä.

Kesän 2019 paketit näet alla. Kurssiaikataulut osoitteesta: https://virpiniemigolf.fi/opetus/. Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella!

*Aloittelijapaketit ainoastaan uusille ja aloitteleville pelaajille. Paketin voivat lunastaa myös vuonna 2018 ja myöhemmin kurssin suorittaneet.

Syksyn 2019 tarjous: Alkaen viikosta 34, Koko kauden pelioikeus (590e)-paketin lunastaneet saavat samalla koko kauden pelioikeuden myös kaudelle 2020! Hyödynnä tämä supertarjous nyt ja vietä aikaa golfin parissa myös ensi vuonna! **

** Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin. Koskee ainoastaan uusia, aloittelevia pelaajia jotka osallistuvat alkeiskursseille alkaen 19.8.2019 tai myöhemmin syksyllä 2019. Ei koske aiemmin kurssin suorittaneita pelaajia. ViGC ry:n jäsenmaksu kaudelle 2020 ei sisälly tarjoukseen ja se maksetaan joka vuosi erikseen.

Koko kesän pelit edullisesti!

Viiden pelikerran paketti!

Junnujen aloituspaketti! (vuonna 1998 -2006 syntyneet)

Pikkujunnut todella edullisesti! (vuonna 2007 ja myöhemmin syntyneet)

Voit ilmoittautua haluamallesi kurssille oheisella lomakkeella:

Osaallistujan etu - ja sukunimi (pakollinen)

Katuosoite (pakollinen)

Postinumero ja -toimipaikka (pakollinen)

Syntymäaika (muodossa pp.kk.vvvv) (pakollinen)

Puhelin

Sähköposti

Valitse kurssi, jolle osallistut (pakollinen)

Valitse ajankohta (pakollinen)

Viesti