12.08.2019

Osallistu GolfLiigan karsintakilpailuun 14.8.2019!

GolfLiigan karsintakilpailu järjestetään Virpiniemi Golfissa 14.8.2019. Kisa järjestetään yhteislähtönä klo 14.
Hinnat: osakkaat 25e, jäsenet 30e ja vieraat 35e (+ 35e Green Fee). Kisamaksu sisältää lounaan ennen kisaa.
Ilmoittautuminen: Caddiemasterille 12.8. klo 18:00 mennessä.

Tervetuloa mukaan! Lue lisää kilpailusta:

GolfLiigan karsintakilpailu pelataan samanaikaisesti henkilökohtaisena kilpailuna kahdessa (2) tasoitusryhmässä ja parikilpailuna valitsemasi pelikaverin kanssa. Näin Sinulla on kaksi mahdollisuutta edetä karsintakisasta Golfliiga 2019 Suomen finaaliin. Jos Sinulla ei ole peliparia parikisaan, niin caddiemaster valitsee Sinulle peliparin ennen kisan alkua.

Henkilökohtainen kilpailu

  • Tasoitukset 0 – 15,0 pelimuotona tasoituksellinen lyöntipeli, mutta myös pistebogeytulos otetaan huomioon parikisaa varten

  • Tasoitus 15,1 tai enemmän, pelimuotona on pistebogey. Pelaajat joiden HCP ylittää 25,4 osallistuvat kilpailuun tasoituksella 25,4.

  • Tasoituksesta riippumatta miehet avaavat keltaiselta tiiltä ja naiset punaiselta tiiltä

  • Molemmista tasoitusryhmistä 3 parasta pelaajaa saavat osallistumisoikeuden Golfliiga 2019 Suomen karsintafinaaliin.

 

Parikilpailu

  • Pelimuotona pistebogey

  • Peliparin molempien pelaajien pistebogeytulokset lasketaan yhteen ja suurimman pistebogeytuloksen saanut pari voittaa parikilpailun.

  • Tasoituksesta riippumatta miehet avaavat keltaiselta tiiltä ja naiset punaiselta tiiltä

  • Voittajaparin pelaajat saavat osallistumisoikeuden Golfliiga 2019 Suomen karsintafinaaliin.

  • Jos parikisan voittajaparista jompikumpi tai molemmat pääsevät jo henkilökohtaisesta kisasta finaaliin, niin henkilökohtaisen kilpailun tasoitusryhmästä seuraavaksi sijoittunut pelaaja saa myös osallistumisoikeuden finaaliin.

Golfliiga 2019 karsintakisoissa pelataan kahdessa tasoitusryhmässä eli tasoitus alle 15,0 ja Tasoitus 15,1 tai enemmän. Molemmista sarjoista 3 parasta pelaajaa saavat osallistumisoikeuden elo- syyskuun vaihteessa järjestettävään Golfliiga 2019 finaaliin Lappeenrantaan ja Imatralle. Karsintakisassa henkilökohtaisen kisan lisäksi jokainen pelaaja osallistuu myös parikisaan valitun pelikaverin kanssa. Karsintakisan parhaan yhteistuloksen saanut pelipari saa osallistumisoikeuden samaan Golfliiga 2019 finaaliin.

Golfliigan 2019 finaalissa pelataan 5 eri tasoitusryhmässä ja jokaisen tasoitusryhmän voittaja pääsee Team Finland 2019 joukkueeseen, joka lähtee edustamaan Suomen kansainväliseen World Amateur Golfers Championship 2019 finaaliin Malesiaan Borneon saarelle. Golfliiga 2019 finaalissa pelataan lisäksi myös samanaikaisesti parikisaa valitun kisaparin kanssa ja parhaan yhteistuloksen saanut pelipari pääsee myös Team Finland 2019 joukkueeseen edustamaan Suomea World Amateur Golfers Invitational 2019 finaaliin, joka pelataan samanaikaisesti Championship finaalin kanssa lokakuussa Malesiassa Borneon ihanan eksoottisella saarella.