05.08.2019

Oulu All Stars Charity Golf keräsi ennätysmäärän rahaa hyväntekeväisyyteen!

Oulu All Stars Charity Golf on hyväntekeväisyystapahtuma, jonka avulla kerätään rahaa lasten ja nuorten harrastamisen tukemiseen. Tämän vuoden tuotot ohjattiin HOPE Ry:n Oulun alueen toiminnalle. All Stars Charity Golf järjestettiin Virpiniemessä jo neljättä kertaa. Mukana isännöimässä oli Pekka Rinne, Jussi Jokinen, Joonas Donskoi, Sebastian Aho ja Markus Nutivaara. Golfkilpailun lisäksi tapahtuman yhteydessä järjestettiin Skidipark-perhetapahtuma yhteistyössä Ideaparkin kanssa. Perhetapahtumassa lapset ja nuoret pääsivät tapaamaan edellä mainittuja – sekä monia muita – NHL-tähtiä.

Joukkuekilpailun voitti United Bankersin joukkue Antti Suorsa ja Janne Pesonen tuloksella 45. Toiseksi sijoittui joukkue Kotikatu365, Jari-Pekka Kelhä ja Tuukka Tieksola, tuloksella 44. Tiukasti kolmanneksi tuli Samat Nordic Oy:n joukkue Juha Penttilä ja Antero Kurikka samalla tuloksella 44.

Oulu All Stars Charity Golfissa pelattiin myös henkilökohtainen pistebogeykisa, jonka voitti Janne Pesonen tuloksella 43 pistettä. Toiseksi sijoittui Juha Penttilä 41 pisteellä, ja kolmanneksi Vesa-Matti Tervonen 40 pisteellä.

Kilpailun jälkeen Vanhalla Paloasemalla järjestettiin illallinen, palkintojenjako ja hyväntekeväisyyshuutokauppa. Huutokaupassa oli mahdollisuus huutaa muun muassa Sebastian Ahon allekirjoitettu pelipaita, Lauri Markkasen pelikengät, ja VIP-matka NHL-tähden ja Markkasen vieraaksi Amerikkaan seuraamaan pelejä ja nauttimaan mahtavista puitteista.

42 joukkuetta osallistui All Stars Charity Golfiin pelaamaan hyvän asian puolesta. Tapahtuma ei olisi onnistunut ilman yhteistyökumppaneita, joiden avulla tapahtuma on kasvanut joka vuosi. Kiitos siis Mercedes-Bentzille ja R-Officelle. Tänä vuonna Oulu All Stars Charity Golf keräsi ennätysmäärän rahaa. Lopullinen potti oli huikea 75100 euroa lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen. Lämmin kiitos osallistujille ja kaikille, ketkä olitte mukana tässä uskomattomassa tapahtumassa!

Yksilökilpailun tulokset
Joukkuekilpailun tulokset

Suuri kiitos valokuvista kuuluu Salla Jokiselle. Kuvia tapahtumapäivältä pääset katsomaan täältä: Salla Jokinen Photography