14.06.2021

#parastagolfia -kuvakilpailu

Mitä Virpiniemi Golfin iskulause #parastagolfia tarkoittaa?

Virpiniemi Golfin iskulause #parastagolfia on yhteenveto ja yksinkertaistus Virpiniemi Golfin tulevaisuuden tahtotilasta. On useita eri syitä pelata golfia Virpiniemessä. Yhteisön jäsenillä on myös toisistaan eroavia tavoitteita golfin harrastamisen suhteen. Tämän vuoksi voi olla myös vaikeaa hahmottaa, mitä Virpiniemi Golf on yhdessä, mikä yhteisön jäseniä yhdistää, sekä mitä eri toimijoiden on tehtävä, jotta toiminnassa tavoiteltavat tulokset palvelevat koko yhteisöä parhaalla mahdollisella tavalla.

Golf Virpiniemessä tarjoaa vaativalle klubipelaajalle kokemuksen, joka on golfin parissa parasta juuri hänelle. Tämä kokemus rakentuu kokonaisuudesta, johon kuuluvat kenttä ja palvelut, ja jotka molemmat tuottavat myönteisiä elämyksiä pelaajalle. Iskulauseen hashtag ei ole unohdus eikä painovirhe, vaan päinvastoin muistutus golfin sosiaalisuudesta, joka on oleellinen osa lajin harrastamista. Se myös muistuttaa toimijoita vuorovaikutteisuuden, viestinnän ja sosiaalisen median tärkeydestä sekä merkityksestä yhteisöllisyyden kokemuksen vahvistamisessa. Näin #parastagolfia huomioi, että kyseessä on enemmän kuin itse kentällä vietetty aika. Pelaajakokemus pitää sisällään myös suhteen Virpiniemen yhteisöön ja toimintaan, sekä mielikuvaan Virpiniemestä kokonaisuutena.

Iskulause #parastagolfia antaa tilaa erilaisille harrastajille. Ennakkoon ei voida määritellä sitä, mikä on parasta kenellekin, sillä yhteisön monimuotoisuus tarkoittaa, että eri ihmiset nauttivat eri asioista golfissa, ja he myös edellyttävät eri seikkoja omalle parhaalle golfelämykselleen. Tästä näkökulmasta iskulause liittää yhteisön ja yksittäisen pelaajan luontevasti lajin moniin tavoitteisiin ja näkökulmiin. Lisäksi ”#parastagolfia” antaa merkityksiä henkilökunnalle, kun he omissa tehtävissään rakentavat pelaajille mahdollisuuksia kokea parasta golfia Virpiniemessä, jossa kenttä, puitteet ja palvelut ovat strategian mukaisesti top 10 -tasoa.

Jokainen meistä nauttii golfista eri tavalla ja haluammekin olla mahdollistamassa jokaiselle uniikin golfkokemuksen Virpiniemessä. Ehkä nautit eniten Meren aamuysin kiertämisestä aamukasteessa vielä auringon noustessa tai suosit rauhallisia ilta-aikoja viikonloppuisin? Saatat erityisesti pitää perheen kanssa kisailusta tai tykkäät suunnata suoraan kentälle töiden jälkeen rauhoittumaan. Vai onko juuri parasta haastaa pelikaverit kentällä ja sen jälkeen nauttia kesästä klubitalon terassilla istuen?

Tapoja on monia ja me haluamme kuulla niistä! Kerro meille Instagramissa mikä on sinun parasta golfia Virpiniemessä käyttämällä hashtagia #parastagolfia. Muista tägätä meidät mukaan @virpiniemigolf ja  #virpiniemigolf. Palkitsemme kuukausittain hashtagia sekä tarinoissa, että aikajanajulkaisuissa käyttäneitä pelaajiamme.