0300 870 515 (0,79 € / min + pvm) caddiemaster@virpiniemigolf.fi

Historiansa ensimmäisen kerran järjestetty Pelaa ja Pelasta keräsi Virpiniemen golfkentälle suuren määrän kansaa sekä aamun rangetapahtuman että 13.30 alkaneen kilpailun merkeissä. Lauantain kilpailussa oli pelaajia yhteensä 70. Kisailijoita oli kahdessa sarjassa: yrityksille suunnattu kahden hengen best ball pistebogey, sekä yksityishenkilöille suunnattu pistebogey.

Yrityskisassa voittoon pelasi Kymppi Groupin joukkue Roope Koistinen ja Pekka Heikkinen tuloksella 43 pistettä. Toisena oli Pekka Rinteen ja Kiira Riihijärven muodostama joukkue tuloksella 41 ja kolmanneksi sijoittui Olli Määtän ja Sami Mettovaaran joukkue samaisella tuloksella.

Joukkuekisan tulokset

Henkilökohtaisen kilpailun vei nimiinsä Kiira Riihijärvi tuloksella 38 pistettä. Toisena oli Sakari Soukka tuloksella 36 ja kolmantena Matti Pikkarainen tuloksella 35.

Henkilökohtaisen kisan tulokset

Koukkupajan lähimmäs lippua -kisan Mercedes-Benzin (8) väylällä voitti Anna Toppari tuloksella 0,93m.

Mikko Korhosen pisin draivi -kisan Tikos Golfin (14) väylällä voitti Kiira Riihijärvi.

Baronan lähimmäs lippua kahdella lyönnillä -kisan Galaxon (16) väylällä voitti Jyrki Oosi tuloksella 2,68m.

Päivä päättyi Lapland Hotels Oulussa järjestettyyn iltatilaisuuteen, jossa suoritettiin kilpailun palkintojenjako ja hyväntekeväisyyshuutokauppa. Iltatilaisuudessa haastateltiin niin kisan isäntiä Jussia ja Pekkaa, kuin myös vierailevia tähtiä Olli Määttää ja Kimmo Timosta. Iltatilaisuudessa esiteltiin myös tarkemmin päivän tapahtuman hyväntekeväisyyskohdetta, ODL:n ”Kaikki ei pelaa” -projektia, jolla tuetaan Oulun alueen vähävaraisten nuorten harrastustoimintaa. Pelaa ja Pelasta -tapahtuman avulla kerättiin hyväntekeväisyyteen 44970 euroa.

Virpiniemi Golf haluaa kiittää tapahtuman isäntiä Jussi Jokista ja Pekka Rinnettä, vierailevia tähtiä Kimmo Timosta, Olli Määttää ja Sebastian Ahoa, pääyhteistyökumppaneita Mercedes-Benziä ja Lapland Hotelsia, yhteistyökumppaneita, Pelaa ja Pelasta Ry:tä, tapahtuman puuhamiestä Kimmo Piispasta, ja ennen kaikkea kaikkia osallistujia ja hyväntekijöitä.

Tervetuloa mukaan ensi vuoden tapahtumaan 5.8.2017!

 

Jaa somessa!