04.04.2022

Pelaamisen käytännöt vuonna 2022

OSAKASEDUT

Virpiniemi Golf tarjoaa monenlaisia etuja osakkeenomistajille. B-, C-, ja C2-osakkeiden osakasedut kuuluvat yhdelle henkilölle, joka on osakkeen virallinen omistaja.

D-osakkeiden osakasedut kuuluvat osakkeen viralliselle omistajalle. Yksityisomistuksessa olevan D-osakkeen omistaja voi lisäksi nimetä osakasedut toiselle samassa taloudessa asuvalle henkilölle. Yritysten omistamissa D-osakkeissa yritys voi määrittää osakasedut kahdelle yrityksessä toimivalle henkilölle.

Osakasetuja kaudella 2022 ovat mm:

  • Ylivoimaiset varausoikeudet: varaukset 9 päivän päähän sekä osakaslähdöt, jotka ovat varattavissa edellisenä päivänä. Osakkeenomistajalla voi olla korkeintaan kuusi varausta voimassa.
  • Meren aamuysi: Meren väylät on varattu osakkaiden ja heidän vieraiden käyttöön klo 7-8:30.
  • Osakaskortti: kortin haltijat pääsevät vierailemaan edullisesti yli 20:lle eri osakaskentälle. Kortti oikeuttaa nimetyillä kentillä yhteen kierrokseen -50 % alennuksella päivän Green Feen hinnasta kerran kesässä.
  • Osakkaan vieras: osakkaat ja heidän vieraansa saavat Green Feen alennettuun hintaan.
  • Eksklusiiviset tapahtumat: Osakkeenomistajat pääsevät nauttimaan vain osakkaille tarkoitetuista tapahtumista.
  • Alennukset ja edut: tuotteissa ja palveluissa osakkaat hyötyvät osakashinnoista.

 

 

VIERASPELAAJIEN ENNAKKOVARAUKSET

Mikäli vieraspelaajat haluavat tehdä varauksia kentälle varausehtojen sallimaa aikaa aikaisemmin, voi asiakas tehdä ennakkovarauksen. Ennakkovarauksissa voimassa ovat ennakkovarauksen ehdot, jolloin kierroksen hinta on normaali päivän Green Fee -hinta, eikä varauksissa voi hyödyntää muita etuja tai maksutapoja, kuten alennuksia, pelilippuja tai pelioikeuksia.

 

OSAKKAAN VIERAS

Osakkeenomistaja voi tuoda kentälle vieraita edullisempaan osakashintaan.

Yksi vieras voi hyödyntää osakkaan vieraan Green Fee hintaa enintään kolme kertaa kaudessa. Osakas voi kuitenkin tuoda kauden aikana niin monta vierasta kuin haluaa.

Edun hyödyntämiseksi osakkaan tulee tulla yhdessä vieraansa kanssa ilmoittautumaan kierrokselle Caddiemasterin toimistolla. Osakkaan vieraan etuhintaan ovat oikeutettuja ainoastaan osakkaan kanssa samassa lähdössä pelaavat pelaajat. Osakas voi siis tuoda enintään kolme pelaajaa kerralla, jotka voivat hyödyntää etua.

 

OSAKKAIDEN LÄHTÖAJAT

Varauskalenterin tasatuntilähdöt ovat osakkeenomistajien varattavissa aikaisintaan edellisenä päivänä. Muut kuin osakkaat voivat varata lähtöaikoja tasatuntilähdöille aikaisintaan neljä tuntia ennen lähtöaikaa. Osakas voi tuoda tasatuntilähtöihin myös vieraitaan pelaamaan.

Tasatuntilähtöjen lisäksi kaudella 2022 jatketaan osakkaiden puolituntilähtöjä. Puolituntilähdöt ovat tasatuntilähtöjen lailla varattavissa aikaisintaan edellisenä päivänä. Puolituntilähdöt ovat käytössä 27.6.-7.8.2022 klo 9:30-14:30 välillä. Muut kuin osakkaat voivat varata lähtöaikoja puolituntilähdöille aikaisintaan neljä tuntia ennen lähtöaikaa, mikäli lähtö on vapaana. Osakas voi tuoda puolituntilähtöihin myös vieraitaan pelaamaan.

Osakas voi tehdä tasa- ja puolituntilähtöjen varaukset joko Nexgolfissa, tai olemalla yhteydessä Caddiemasteriin. Osakkaiden lähtöajat tulevat varattavaksi edellisenä päivänä, kun Caddiemasterin toimisto aukeaa. Osakaslähtöajat ovat erittäin suosittuja ja ne voivat täyttyä jo heti edellisen päivän aamuna. Toimistolla on palvelujärjestys, jonka mukaan ensisijaisesti palvellaan paikan päällä klubilla olevat asiakkaat, seuraavaksi puhelimitse soittavat asiakkaat ja viimeiseksi sähköpostia lähettäneet asiakkaat.

 

LÄHTÖAIKOJEN PERUUTTAMINEN

Varattu lähtöaika, jota ei voida käyttää, on aina peruutettava. Lähtöaikansa peruvan pelaajan tulee itse peruuttaa lähtöaikansa olemalla yhteydessä Caddiemasteriin. Peruuttaminen on tehtävä viimeistään 6 tuntia ennen varattua lähtöaikaa. Käyttämättä jääneestä peruuttamattomasta tai myöhässä perutusta lähtöajasta golfyhtiöllä on oikeus veloittaa 50 €.

Mikäli pelaaja rikkoo ajanvaraussääntöjä, voidaan hänen kaikki varauksensa ja varausoikeutensa peruuttaa määräajaksi, kuitenkin vähintään viikoksi.