0300 870 515 (0,79 € / min + pvm) caddiemaster@virpiniemigolf.fi

Pelikausi on jatkunut jo noin pari viikkoa kesäviheriöille koko kentän osalta. Pelaajapalaute on ollut erinomaista huolimatta Meren puolen neljästä viheriöstä, jotka edelleenkin ovat ”vajaita”. Viikonlopun ja alkuviikon sateet ovat kuitenkin tehneet hyvää ja kun viikon lopulla lämpenee, paranevat viheriöt vauhdilla. Rangen remontti etenee ja parkkipaikka on saanut päällysteen ja uuden lyöntialueen kylvöt tehdään viikon sisällä. Myöskin yksityistien kevyen liikenteen väylä on lähes valmis.

Virpiniemi Golfin junnut ovat menestyneet alkukesän kisoissa loistavasti. Junior Challence Tourin 2017 rankingissa tytöissä ovat neljän kärjessä: Kreetta Salonpää, Klarissa Salonpää, Saga Karppinen ja Kia Sormunen. Myös Elena Karppinen on hienosti kymmenes. Kokonaisrankingia Virpiniemi Golfin juniorit johtavat ylivoimaisesti. -Parhaillaan on käynnissä Finnish International Junior Championship eli Lyöntipelin SM kisa Vierumäellä, jossa ensimmäisen kisapäivän jälkeen Klarissa Salonpää on yhdeksäntenä ja Saga Karppinen on kymmenentenä sekä Kia Sormunen 15. Kisat jatkuvat 30.6 saakka.

Tämän lisäksi Virpiniemi Golfin Kiira Riihijärvi valittiin Suomen maajoukkueeseen, joka osallistuu naisten EM-joukkuekisaan. Kisat käydään Portugalin Montadossa.

Hyviä pelikierroksia golffarit!

 

Jaa somessa!