03.07.2022

Pentik Ladies Openin tunnelmia

Lauantaina 2.7 pelattiin vuotuinen naisille suunnattu Pentik Ladies Open – tänä vuonna Virpiniemi sai kunnian järjestää tämän upean kilpailun. Pentik oli taas tänä vuonna pannut parastaan ja tuonut huikeita palkintoja pelaajille. Päivä alkoi aamujumpalla kello 9:15 ja kisainfo sekä tervetuliassanat pidettiin ennen kuin pelaajat suuntasivat 10:00 kentälle yhteislähdön merkeissä. Sää oli kisapäivänä hyvin vaihteleva ja päivän pelimuotona toimi pariscramble 3/4 tasoituksin.

Kisan voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä, kun Team 36 (Jaana Kylmänen ja Stina Tonteri) pelasivat huikean -20 tuloksen. Toiselle sijalle ylsi Team Böödit (Jaana Karvonen ja Minna Leskinen) tuloksella -16, kun taas kolmas sija irtosi Team Tahkolalle (Tellervo Tahkola ja Elmi Hakala) tuloksella -14. Neljänneksi tällä kertaa sijoittui joukkue Golffihelmet (Marja-Liisa Kankaala ja Tarja Heikkilä) samalla tuloksella -14. Onnittelut!

Erikoispelimuotoina kisassa oli lähimmäs lippua väylällä 18, jonka voitti Team Lintuset (Raija Tromstedt ja Suoma Lappalainen) tuloksella 2 metriä ja lähimmäs keskilinjaa väylällä 2 jonka vei huikealla 45cm tuloksella Team Saviaro (Minna Ruokamo ja Kirsti Saviaro). Lisäksi jokainen pari, joka selviytyi yhdellä tai vähemällä putilla väylällä 9 palkittiin.

Virpiniemi Golf kiittää kaikkia osallistujia ja myös Pentikkiä hienosta tapahtumasta!