27.08.2019

Rakentajagolf pelattiin Virpiniemessä junioreiden tukemiseksi

Rakentajagolf pelattiin Virpiniemessä 27.8. junioreiden tukemiseksi. 84 pelaajaa lähti tiistaiaamuna pelaamaan ihanaan auringonpaisteeseen. Sitä ennen tarjolla oli aamiaista ja verkostoitumista.

Kisa pelattiin kahden hengen joukkueissa ja pelimuotona oli best ball. Erikoiskisoja oli väylillä 2 ja 18. Väylillä 15 ja 8 Virpiniemi Golfin juniorit Kia Sormunen ja Saga Karppinen olivat haastamassa pelaajia. Muutamat pelaajat voittivat juniorit ja lunastivat palkinnon tästä hienosta suorituksesta.

Tulostaso kilpailussa oli kova. Ensimmäisen sijan lunasti Joukkue Kotikatu 365. Joukkueen pelaajat Jari-Pekka Kelhä ja Jouni Puurunen tekivät yhdessä 44 pistettä. Toiseksi, samalla pistemäärällä, sijoittui Teknorakennuksen joukkue, Antti Kivelä ja Jyrki Huotari. Kolmannelle sijalle ylsi Tarmo Lotvonen ja Kimmo Lotvonen joukkueella Lotvonen Brothers LKV Oy. He tekivät 43 pistettä. Onnea voittajille – mahtavia tuloksia!

Virpiniemi Golf haluaa kiittää isäntää Keskisuomen Betonirakennetta, sekä jokaista osallistujaa. Teidän avulla voimme tukea mahtavien junioreidemme harrastustoimintaa. Kiitos osallistumisesta ja tuesta, toivottavasti nähdään myös ensi vuonna!