31.08.2022

Rakentajagolf järjestettiin jälleen junioreiden tueksi!

Rakentajat ja heidän sidosryhmänsä tukivat Virpiniemi Golfin junioritoimintaa, kun perinteinen Rakentajagolf pelattiin Virpiniemessä 30.8. Rakentajagolf on joukkuekisa, minkä tuotot ohjataan Virpiniemi Golfin junioreiden tukemiseksi. Tänä vuonna mukaan osallistui 46 joukkuetta.

Päivä alkoi klo 8 aamiaisella ja rangella. Samalla oli myös verkostoitumismahdollisuus. Tervetuliaissanat pidettiin ennen klo 10 olevaa yhteislähtöä.  Pelaajat saivat pelata aurinkoisessa, mutta hieman viileämmässä kelissä. Olosuhteet kuitenkin hellivät pelaajia ja tuloksetkin olivat sen mukaisia. Kilpailun jälkeen vuorossa oli maittava lounas, juniorimme Aino Pirilän puheenvuoro ja palkintojenjako.

Ensimmäiseksi sijoittui joukkue Ruskon Betoni (Arto Juhani, Hannu Karppinen) 41 pisteellä. Toiseksi sijoittui samalla tuloksella Skanska eli Kimmo Ahonen ja Jaakko Holopainen. Kolmanneksi sijoittui KSBR, Jesse Kanto ja Harri Kytökangas. Myös kolmanneksi sijoittunut joukkue sai 41 pistettä, eli tänä vuonna on käyty kärkisijoista hurja kamppailu!

Lähimmäs lippua väylällä 15 löi Pasi Rytkönen. Pisimmän draivin väylällä 6 pommitti Johannes Hannuksela. Lisäksi väylällä 8 pelaajat haastoivat Ainoa lähimmäs lippua -kisassa, jossa 16 pelaajaa päihitti Ainon. Juniorin voittaneiden kesken suoritettin arvonta, jonka voitti Pasi Rytkönen. Onneksi olkoon voittajille!

Virpiniemi Golf haluaa kiittää isäntää Oulun Maa- ja Vesirakennus Oy:tä, sekä jokaista osallistujaa. Teidän avulla voimme tukea mahtavien junioreidemme harrastustoimintaa. Kiitos osallistumisesta ja tuesta, toivottavasti nähdään myös ensi vuonna!