24.08.2021

Rakentajagolf järjestettiin jälleen junioreiden tueksi

Rakentajat ja heidän sidosryhmänsä tukivat Virpiniemi Golfin junioritoimintaa, kun perinteinen Rakentaja-Golf pelattiin Virpiniemessä 24.8. Rakentaja-Golf on joukkuekisa, minkä tuotot ohjataan Virpiniemi Golfin junioreiden tukemiseksi. Tänä vuonna mukaan osallistui 38 joukkuetta.

Päivä alkoi klo 8 aamiaisella ja rangella. Samalla oli myös verkostoitumismahdollisuus ja juniori Kia Sormunen piti puheen kilpailijoille. Tervetuliaissanat pidettiin ennen klo 10 olevaa yhteislähtöä.  Pelaajat saivat pelata aurinkoisessa, mutta hieman viileämmässä kelissä. Olosuhteet kuitenkin hellivät pelaajia ja tuloksetkin olivat sen mukaisia.

Ensimmäiseksi sijoittui joukkue Arbelius LKV (Pekka Arbelius ja Jukka Pietilä) 45 pisteellä. Voittajajoukkueella oli kova kiire seuraavaan kisaan, Kärppä Alumniin, joten he kiirehtivätkin suoraan takaisin 1. tiiboksiin. Palkinnon vastaanotti heidän puolestaan Allu Tuppurainen. Toiseksi sijoittui Abloy 1 eli Vesa Fjörd ja Allu Tuppurainen 43 pisteellä. Kolmanneksi itsensä löi samalla tuloksella joukkue KSBR Tuuli (Arto Pyhtinen ja Leevi Särkelä). Lähimmäs lippua 9 senttimetriin löi Markus Koskelo. Pisimmän draivin pommitti Sami Manninen. Lisäksi suoritettin arvonta, jonka voittivat Veli-Markku Korteniemi ja Jarmo AInali. Onneksi olkoon voittajille!

Virpiniemi Golf haluaa kiittää isäntää Laptia, sekä jokaista osallistujaa. Teidän avulla voimme tukea mahtavien junioreidemme harrastustoimintaa. Kiitos osallistumisesta ja tuesta, toivottavasti nähdään myös ensi vuonna!