25.08.2020

Rakentajat ja heidän sidosryhmänsä tukivat Virpiniemi Golfin junioritoimintaa

Rakentajat ja heidän sidosryhmänsä tukivat Virpiniemi Golfin junioritoimintaa, kun perinteinen Rakentaja-Golf pelattiin Virpiniemessä 25.8. Rakentaja-Golf on joukkuekisa, minkä tuotot ohjataan Virpiniemi Golfin junioreiden tukemiseksi. Tänä vuonna mukaan osallistui 35 joukkuetta.

Päivä alkoi 7:30, kun Rakentaja-Golfin vuoden 2020 yhteistyökumppani Eezy VMP otti pelaajat vastaan klubille. Herkullinen aamiainen oli tarjolla kisaajille heti kahdeksasta lähtien. Pro Tommi Linna ohjasi pelaajia ja antoi heille arvokkaita vinkkejä ennen kisakierrosta rangella.

Pelaajat lähtivät kisaamaan yhteislähtönä kello 10. Best ball -joukkuekilpailun lisäksi pelaajia väylillä 8 ja 15 haastoivat Virpiniemi Golfin juniorit Kia Sormunen ja Saga Karppinen. Väylällä 15 Sagan voitti 13 pelaajaa ja väylällä kahdeksan Kian voitti 11 pelaajaa. Hyvä tytöt!

Kisan jälkeen Kia ja Saga pitivät junioreiden puheen, missä he kiittivät kisaajia arvokkaasta tuesta junioritoiminnalle. Puheen jälkeen seurasi palkintojenjako. Ensimmäiseksi sijoittui joukkue Lapin Teollisuusrakennus Oy (Tommi Väänänen ja Mikko Väänänen) pistesaldolla 44. Samalla pistemäärällä toiseksi tuli joukkue Arbelius LKV Oy (Pekka Arbelius ja Jukka Pietilä). Kolmanneksi itsensä löi joukkue Lotvonen Brothers LKV (Tarmo Lotvonen ja Kimmo Lotvonen) pistein 43. Lähimmäs lippua 1,11 metriin löi Simo Manninen. Pisimmän draivin pommitti Ilkka Matila. Parhaan scratchin tuloksen, 73 lyöntiä, vei Janne Joki-Erkkilä. Onnittelut voittajille!

Kiitos myös Eezy VMP:lle tapahtuman isännöinnistä ja pääyhteistyökumppanuudesta. Lämmin kiitos jokaiselle kilpailuun osallistuneelle. Tervetuloa mukaan myös ensi vuonna!