0300 870 515 (0,79 € / min + pvm) caddiemaster@virpiniemigolf.fi

Virpiniemessä jatkuvat rangen maisemointityöt ja läjitysalueelle on ajettu jo kymmeniä ja taas kymmeniä kuormia hiekkaa. Lopulta penger-hiekasta tehdään uudet entistä laajemmat lyöntialueet, joiden hoito on varmasti helpompaa, kuin aikaisemman alueen, joka oli vielä niin pienikin, ettei se ehtinyt kovan käytön johdosta palautua koko kesänä. -Ensi kesänä nurmelta lyönti tapahtuu ainakin alkukesän rangen pohjoispäästä, jotta eteläpään ruoho saadaan tarpeeksi vahvaksi kulutukselle. Koko rangen remontti sisältäen rangekopin tullee maksamaan reilun 50.000 €. -Näiden toimenpiteiden lisäksi Galaxon väylällä (16) laajennetaan naisten teeboxia väylän suuntaan, tämä helpottaa avauslyöntejä ja myöskin lyhentää väylää.

Jälleen on aika hiljentyä joulun viettoon ja viettää aikaa perheen parissa. Perinteisesti menemme mökillemme Iso-Syötteelle, jossa joulun tunnelma konkretisoituu lumisissa maisemissa. Tykkylumen peittämät puut ovat tunturin huipulla nyt komeampia kuin vuosiin, kiitos sen pitkähkön pakkasjakson, joka alkutalvesta oli.

Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2017!

 

IMG_5337

Helsingin Sanomissa oli 4.12 mielenkiintoinen juttu kahdesta vallankumousjohtajasta, jotka kiireiltään ehtivät myöskin kisaamaan golfkentällä. Tulokset Che 127 ja Fidel 150 lyöntiä.

 

IMG_5315

Osallistuimme vaimoni kanssa jälleen La Gomeran reissulle joulukuun alussa. Virpparilaisia on matkalle lähes 40 pelaajaa ja vahvistukset Kuopiosta ja Espoosta. Kiitokset kaikille osallistujille ja Tommille erittäin mielyttävästä matkasta.

Jaa somessa!