30.06.2021

Ravintola Spoon etsii työntekijää golfkaudelle 2021

Virpiniemi Golf kuuluu Suomen Top 10-golfkenttiin, jossa pelattiin viime kaudella lähes 35 000 kierrosta. Haluamme Parasta golfia -teemamme mukaisesti tarjota asiakkaallemme parhaita golfelämyksiä ja etsimmekin ravintolatyöntekijöitä Ravintola Spooniin tarjoamaan laadukkaita asiakaskokemuksia golfkauden 2021 ajaksi.

Etsimme asiakaspalvelutaitoista, reippaalla työotteella varustettua ravintolatyöntekijää huolehtimaan golfklubin ravintolan asiakkaista. Työnkuva koostuu monipuolisista ravintolan työtehtävistä, kuten asiakaspalvelusta, ruoan valmistamisesta ja tarjoilusta sekä siivoamisesta. Aiempi kokemus ravintola-alalta sekä hygienia- ja alkoholipassien omaaminen ovat eduksi. Passit on myös mahdollista suorittaa työn ohessa.

Töitä tehdään golfkauden aikana heinäkuusta syyskuuhun ja työtunteja on tarjolla 150h / kk. Myös pienemmät tuntimäärät ovat mahdollisia. Töitä tehdään aamu- sekä iltavuorossa viikon jokaisena päivänä. Edellytämme työntekijältä täysi-ikäisyyttä. Työt voi aloittaa heti.

Klubitalon ravintola on avoinna muillekin kuin golffareille ja kauden aikana klubilla järjestetään mm. kilpailuja, yritystapahtumia, kokouksia ja muita yksityistilaisuuksia. Tervetuloa työskentelemään energiseen työyhteisöön upeassa miljöössä!

Hakemukset ja lisätiedot: ravintoloitsija Kati Rautio (040 702 2181, [email protected])