30.05.2022

Ravintola Spoon / Makujen Paljetti etsii kokkia!

Ravintolamme perusfilosofia pohjautuu aitoihin makuihin ja laadukkaisiin raaka-aineisiin. Etsimme nyt joukkoomme ammattitaitoista kokkia vahvistamaan keittiön tiimiä ja luomaan ensiluokkaisia makuelämyksiä asiakkaille!

Kokkina pääset työskentelemään monipuolisessa työympäristössä Virpiniemi Golfin klubitalolla Ravintola Spoonissa sekä Limingantullissa sijaitsevassa Makujen Paljetissa. Kesän ajan työt painottuvat ravintola Spoonin keittiöön. Ravintola Spoon on avoinna muillekin kuin golfareille, ja klubitalolla järjestetään kilpailujen lisäksi yritystapahtumia, juhlia, ja muita yksityistilaisuuksia. Makujen Paljetti on lounasravintola, joka lisäksi tekee pitopalveluna erilaisia juhlatilaisuuksia aina saunailloista hääjuhliin.

 

Odotamme sinulta

  • kokemusta ravintolakeittiössä työskentelystä
  • oma-aloitteisuutta ja kykyä toimia myös paineen alla sekä kiireessä
  • reipasta otetta työhön sekä asiakaspalveluhenkisyyttä

 

Tarjoamme sinulle

  • mielenkiintoisen ja vaihtelevan työpaikan viihtyisässä ilmapiirissä
  • monipuoliset työtehtävät aina suurkeittiöstä a la carteen

 

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työtä tehdään aamu- ja iltavuorossa viikon jokaisena päivänä. Työt voi aloittaa heti.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV osoitteeseen [email protected] ke 15.6.2022 mennessä. Paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa ravintoloitsija Kati Rautio (040 702 2181). Tervetuloa työskentelemään mukavaan työyhteisöön upeassa miljöössä!